23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Åbent hus lørdag den 9. oktober 2010 fra kl. 9.30-15.00

Prøv verdens stærkeste lastbil på King of the Road Tour 2010.

Har du lyst til at prøvekøre verdens stærkeste serieproducerede lastbil? Så er chancen her, når en karavane af tre nye Scania V8’ere med den nye Scania R 730 i spidsen gæster aut. Scania-forhandler Stiholt A/S’ afdelinger i Ålborg, Sæby, Hjørring og Thisted.

Vi holder et stort Åbent Hus-arrangement lørdag den 9. oktober fra kl. 9.30 til kl. 15.00 på Ølgodvej 8 i Ålborg. Her får interesserede vognmænd og chauffører ud over prøvekørsel af den nye R 730 også chancen for at prøvekøre to af Scanias nye R 500-modeller med sættevogn. Alle tre vogntog er læsset op til 48 tons vogntogsvægt, så prøvekørslerne bliver så realistiske som muligt.

Ved Åbent Hus-arrangementet sætter Stiholt desuden fokus på en række andre Scania produktnyheder samt udstiller Palfinger lastbilkraner og NTM renovationsaggregater.

Er man ikke lige indehaver af det store kort til lastbil med påhængsvogn, går man ikke forgæves til Stiholts Åbent Hus. Den lokale Audi-forhandler udstiller nemlig et bredt udvalg af Audis personbilprogram, og her vil der også være mulighed for en prøvekørsel. Stiholt har desuden inviteret HiFi-klubben, som vil demonstrere bilstereo og lyd til den stoer guldmedalje – herunder også det sidste nye i 3D.

Har man ikke lige mulighed for at lægge vejen forbi Stiholt i Ålborg lørdag den 9. oktober, inviteres interesserede vognmænd og chauffører også til prøvekørsel af V8-karavanen i Stiholts Thisted-afdeling. Det sker lørdag den 16. oktober fra kl. 9.30 til kl. 15.00. Er man forhindret både lørdag den 9 og lørdag den 16. oktober er der stadig en chance for at få en prøvekørsel, for i løbet af uge 41 og 42 kører V8-karavanen nemlig rundt til Stiholts øvrige afdelinger.
Her er det bare om at kontakte en af Stiholts lastbilsælgere og aftale tid for en prøvekørsel.

Stiholt A/S
Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27619312

Send til en kollega

0.047