23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NordMas lancerer LinkedIn-side og præsenterer de nyeste Transmanut TCI-MF 4-vejs medbringertrucks

Læs om vores nye Transmanut TCI-MF 4-vejs medbringertrucks og en ny LinkedIn side for NordMas

Hos NordMas kan vi endelig præsentere vores nye LinkedIn-side, hvor vi vil dele de seneste nyheder, produkter og indsigt inden for medbringertrucks og logistikløsninger. Vi inviterer vores kunder og følgere til at besøge og følge vores side for at holde sig opdateret med alt det nye fra NordMas.

I forbindelse med lanceringen af vores nye LinkedIn-side, er vi glade for at præsentere vores nyeste tilføjelser til sortimentet: to nyeTransmanut TCI-MF 4-vejs medbringertrucks. Disse trucks er designet til at levere høj produktivitet og enestående stabilitet med en løftekapacitet på 2300 kg. Med drej på forhjulene, der muliggør kørsel sidelæns, tilbyder de stor manøvredygtighed.

Vi har også installeret ekstra LED-lys, der automatisk aktiveres alt efter kørselsretningen. Når trucken sættes i bakgear, tænder baglyset automatisk, hvilket sikrer maksimal sikkerhed og synlighed for operatøren.

Komfort og sikkerhed er i fokus med en rummelig kabine og høj kvalitet af komponenter, hvilket sikrer enestående pålidelighed. Farven på trucken kan tilpasses efter dine ønsker, og der er mange tilbehørsmuligheder tilgængelige.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vores medbringertrucks kan optimere din virksomheds logistik? Så giv Anders Bloch et kald på +45 20 73 31 71 eller send en e-mail til info@nordmas.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din virksomhed.

Besøg vores nye LinkedIn-side for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og produktlanceringer fra NordMas. Vi glæder os til at se dig der!

https://www.linkedin.com/company/nordmas-dk/

NordMas ApS
Industriparken 5 A, Haverslev
9610 Nørager
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41192550

Kontaktperson

Anders Bloch
Ejer/direktør
+45 72 60 96 00 info@nordmas.dk

Send til en kollega

0.055