23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NordMas’ medbringertrucks løfter vinduer i Kastrup Lufthavn

NordMas har leveret medbringertrucks, der spiller en central rolle i monteringen af store vinduer i Kastrup Lufthavns nye terminal. Truckene, som normalt anvendes til transport, er her blevet tilpasset som løftesystemer i samarbejde med Asp Produktudvikling.

Hos NordMas er fleksibilitet nøgleordet. Medbringertrucks er designet til at løse mange forskellige opgaver, og det er netop denne fleksibilitet, der gør dem unikke. I samarbejde med Asp Produktudvikling A/S har NordMas leveret en Moffett medbringertruck, som spiller en central rolle i monteringen af de store vinduer til den nye terminal i Kastrup Lufthavn.

Selvom medbringertrucks oftest ses bag på lastbiler, har NordMas endnu en gang bevist, at deres trucks kan meget mere. I dette projekt er medbringertrucken blevet brugt som et vigtigt løftesystem, der sammen med Asp Produktudviklings specialdesignede beslag har sikret en sikker og præcis montering af vinduerne.

"Vi er glade for at kunne vise, hvordan vores medbringertrucks kan anvendes til mange opgaver ud over transport. Hos NordMas finder vi altid en løsning, der passer til kundens behov, og i dette tilfælde var det vigtigt at sikre en fleksibel og sikker montering af store og skrøbelige vinduer," fortæller NordMas.

NordMas har med deres erfaring og fleksible tilgang bidraget væsentligt til dette store byggeprojekt og understreger dermed, at deres medbringertrucks er en vigtig del af fremtidens løsninger inden for byggeri og logistik. 

NordMas ApS
Industriparken 5 A, Haverslev
9610 Nørager
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41192550

Kontaktperson

Anders Bloch
Ejer/direktør
+45 72 60 96 00 info@nordmas.dk

Send til en kollega

0.047