23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lastas Trucks Danmark A/S udvider med ny afdeling: Lastas Rental A/S

For at imødekomme nye ønsker og behov fra vores kunder, lancerer Lastas Trucks Danmark A/S nu en ny afdeling, Lastas Rental A/S.

Denne udvidelse er et naturligt skridt i vores løbende udvikling, drevet af den stigende efterspørgsel på korttidsleje af Kel-Berg trailere. Med denne nye afdeling styrker vi vores position i branchen og kan levere endnu bedre løsninger til vognmænd, der har brug for fleksible løsninger til hastende opgaver.

Lastas Rental A/S får hovedkontor i Hedensted og vil tilbyde en omfattende flåde af Kel-Berg trailere, herunder tip-, gardin-, sværlast- og specialtrailere – alle af nyere modeller. Vi tilbyder fleksibel udlejning med minimumsperioder på 3 måneder til konkurrencedygtige priser, hvilket gør os til en attraktiv partner for vognmænd i hele landet.

De sidste detaljer er ved at falde på plads, og Kenneth Vilholdt, samt Anders K. Larsen vil lede den nye afdeling. Begge ser frem til at tage imod kunderne og opbygge afdelingen til en central aktør inden for trailerudlejning.

Ved interesse, så kontakt endelig salgsteamet:

Kenneth Vilholdt
Telf. +45 2228 1524
Mail kkv@lastas.dk 

Anders K. Larsen
Telf. +45 4018 2222
Mail al@lastas.dk

Følg os på facebook, Linkedin, Instagram, TikTok og YouTube.

Lastas Trucks Danmark A/S
Energivej 35
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27277446

Kontaktperson

KV
Kenneth Vilholdt
Sælger
+45 2228 1524 kkv@lastas.dk

Send til en kollega

0.047