23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BEVOLA skifter datasystem 1. november

I anledning af, at vi overgår til et nyt ERP-system holder BEVOLA lukket fredag d. 1. november.

BEVOLA skifter til et nyt ERP-system, og vi har arbejdet hårdt i de sidste par måneder med træning, test og forberedelser for at gøre overgangen så smidig som muligt. 

Som med alt andet nyt kan det tage lidt tid, før vi er helt fortrolige med systemet, og derfor kan nogle processer være lidt langsommere i begyndelsen. Vi undskylder på forhånd, hvis du oplever forsinkelser fra vores side. Vores nye ERP-system er en del af en spændende digital rejse og vil give vores medarbejdere bedre værktøjer, så vi kan tilbyde endnu bedre service til dig som kunde i fremtiden.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed i denne overgangsperiode, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig!

Ændring af fragt pr. 1. november 2024
I forbindelse med vores nye ERP-system, vil fragtpriser blive afregnet på en anden måde fremadrettet. For at sikre den mest nøjagtige beregning af fragtomkostninger, vil fragten først blive tillagt, når din ordre er færdigbehandlet. Dette betyder, at du ser den endelige fragtpris, når din samlede bestilling er klar til at blive afsendt. Vi gør dette for at give dig den bedst mulige pris baseret på din ordres vægt, størrelse og leveringsdestination.

Hvis du har spørgsmål om fragtomkostningerne eller leveringstiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

A/S BEVOLA

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33076428

Kontaktperson

Is
Intern salg
Kundeservice/Salg
+45 5766 0000 salg@bevola.dk

Send til en kollega

0.062