23948sdkhjf

Gå-hjem-møde om IT og Internet

Projektet "Udvikling af transportvirksomheden gennem øget viden og kompetence" fortsætter sine aktiviteter i 2011. Nu tages der hul på IT og Internettet med et eftermiddagsmøde den 2. maj.
Få en opdatering på de nyeste trends og muligheder inden for forretningsudvikling med IT og ny teknologi. Lær at bruge IT til at skabe ny forretning.

Sådan lyder opfordringen fra Teknologisk Institut, som vil give transportbranchen inspiration til at anvende ny teknologi på en værdiskabende måde. Det sker på et gratis informations- og inspirationsmøde den 2. maj 2011 kl. 15.00-18.00 på Teknologisk Institut, Gregersensvej Indgang 6, 2630 Taastrup, Mødelokale 60.

- Vi vil med sætte fokus på IT-løsninger og Internet indenfor salg og markedsføring, der kan hjælpe transportvirksomheder med at træffe den optimale beslutning under de givne forhold og krav, siger sektionsleder Finn Zoëga fra Teknologisk Institut.

- Vi vil præsentere forskellige værktøjer og komme med praktiske eksempler.

Mødet er en del af uddannelsesnetværket for transport- og logistikvirksomheder, hvor ledere i branchen kan udvikle sine og virksomhedens kompetencer.

Overskrifter fra dagens program:

- Salg & markedsføring via Internettet.

- Nå nye kunder.

- Hvordan bliver ens virksomhed synlig på nettet?

- Hvordan kan Google give indsigt om kunders færden på din hjemmeside?

Arrangementet er et samarbejde mellem: Transportens Innovationsnetværk, Femern Belt Logistics, Vækstforum Sjælland og IBIZ-center.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078