23948sdkhjf

Lej en IT-løsning

Danmarks største IT-leverandør til transportbranchen går nye veje for at få de mindre transportfirmaer med på IT-vejen.
Transportbranchens store IT-leverandør, EG, lancerer i disse dage et nyt koncept kaldet SaaS - Software as a Service.

Konceptet hos EG går ud på, at en kunde nøjes med at logge sig på en ekstern server for at få adgang til sine systemer og programmer. Man behøver ikke selv have programmerne liggende på sin computer. Man behøver heller ikke have investeret i store systemer. Det hele ligger på en server hos EG, som man får kontakt til via sin PC og en internetforbindelse.

- Sådanne SaaS-løsninger vinder i stigende grad frem herhjemme og i udlandet, forklarer Mille Lindskrog Knudsen, der er leder af EG’s transportdivision.

- De første sådanne løsninger tilbydes primært af de mindre og ikke-branchespecialiserede IT-virksomheder; men vi mener, at det kunne være interessant i transportbranchen. Derfor går vi ind og tilbyder det nu.

Ingen bøvl

- Man slipper for alt det bøvl med at skulle eje, vedligeholde og opdatere sine systemer. Det påtager vi os.

- For mange virksomheder kan det være en genvej til at få systemer til at styre sine transporter og administrative systemer.

SaaS-servicen kan købes til fast pris om måneden pr. bruger. Priserne starter ved 1295 kr. pr. bruger for den mindste model, som vi kalder "Entry". Vi tilbyder også to andre modeller "Basic" og "Advanced" med flere styringsværktøjer til transport.

Brancheanalyser

Til grund for den nye service ligger EG’s brancheanalyser og best practices, som er udarbejdet efter mange års erfaringer med transportbranchen.

- Vores konsulenter og systemudviklere har valgt de bedste og mest populære programmer og systemer ud i SaaS-konceptet, siger Mille Lindskrog Knudsen.

- På den måde har vi bygget de tre modeller Entry, Basic og Advanced op. De er afprøvet, testet og udviklet til transportbranchen; men med den nye service stiller vi vores ekspertise til rådighed for branchen på en slags lejebasis.

- Det skal være lige så let og ukompliceret at leje et IT-system som at leje en lastbil, slutter hun.

Ti gode grunde

Ti fordele ved SaaS:

• Kræver kun en pc og internetforbindelse.

• "Speed" op og ned

efter it-behovet.

• EG klarer backup.

• EG klarer driften.

• Altid nyeste opdatering.

• Syv dages uddannelse.

• Gratis hotline man-fre.

• Fuld transportløsning.

• Ingen licenser.

• Kun 1.295kr. pr. måned pr. bruger!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391