23948sdkhjf

Hurtigere batteriskift forbedrer effektiviteten

Cat Lift Trucks introducerer et nyt batteriskiftesystem på deres 4-hjulede el-truck serie EP(C)N med kapaciteter på 1.6 til 2.0 tons. "Slide-out" systemet giver mulighed for at tage batteriet ud af siden på trucken:
Tidligere har denne option kun været tilgængelig på de 3-hjulede el-trucks, men kan nu også tilvælges på de 4-hjulede modeller.

- Ved at modificere truckens chassis og beskyttelsestag, er der mulighed for at tage batteriet ud af truckens side, forklarer Kent Andersen, der er produkt manager for Cat gaffeltrucks hos Rocla Danmark.

- I forhold til traditionelle batteriskift, skal batteriet kun løftes minimalt, før det kan tages ud. Det er med til at forbedre arbejdssikkerheden. Det er også væsentlig hurtigere og nemmere at skifte batteriet.

Roll-out

Batteriskiftesystemet på de 4 hjulede el-truck kan også fås i en roll-out version. Denne version er meget lig slide-out optionen, men virker med trykluft og ruller.

- Skift af batterier med rullesystemet foregår på den måde, at når trykluften aktiveres løftes rullerne, og det er nemt at trække batteriet ud over dem.

- Når systemet ikke er aktiveret, er batteriet placeret fladt i bunden af trucken, hvilket forhindrer bevægelse af batteriet under kørsel, og minimere beskadigelse af både batteri og rullesystem.

Ved brug af dette system, er der ikke behov for at løfte batteriet, hvilket gør batteriskift endnu nemmere, forklarer Kent Andersen.

Roll-out optionen kræver dog, at man har adgang til kompresser eller lignende anordning med minimum 5 bar lufttryk og et batteribord.

Disse modeller

Batteri slide-out og batteri roll-out systemerne er tilgængelig på følgende modeller:

3-hjulede modeller: EP16/18/20NT (1600-2000 kg.)

4-hjulede modeller: EP16/18/20CN (1600-2000 kg.)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062