Fakta om udbudet
Udbyder
Herning Kommune
Personbefordring for Herning Kommune - Geografisk delområde F
Herning Kommune
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
Torvet 5
Herning
7400
DANMARK
Kontaktperson: Anne-Merete Gier
E-mail: okiag@herning.dk
NUTS-kode: DK04
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.herning.dk/
Del II: Genstand
EU-udbud på Personbefordring for Herning Kommune — Geografisk delområde F.
Herning Kommune ønsker at modtage tilbud på Personbefordring af Herning Kommunes Borgere for de befordringsopgaver, som Borgerne er visiteret til. Herning Kommunes kørselskontor er et koordineringskontor for de enheder i Herning Kommune, som bestiller befordring inden for om-rådet, som nærværende udbud omfatter. Kørselskontorets primære opgave er at koordinere befordringen, så den bliver så fordelagtig som muligt for Herning Kommune. Det er Herning Kommunes kørselskontor, der i forhold til nærværende EU udbud, koordinerer al befordring omfattet af udbuddet.
Der er alene tale om Borgere der er visiteret af Herning Kommune til personbefordring. Tidligere har der være befordring (skolekørsel) af Borgere bosat i andre kommuner, men denne befordringsopgave er ikke en del af nærværende EU-udbud.
Delaftale F — F2.
Herning Kommune.
F2 dækker befordring fra dette geografiske område (ud-kørsel) til skoler, institutioner og beskæftigelsestilbud i hele Herning Kommune samt kørsel til dette geografiske område (hjem-kørsel) fra skoler, institutioner og beskæftigelsestilbud i hele Herning Kommune. I F2 er der tale om befordring af Borgere til og fra skoler, institutioner og beskæftigelsestilbud og lign. Der er ingen planlagte befordringsopgaver med ældre Borgere på F2. Desuden kan der forekomme befordring i Herning By jf. § 3 stk. 4 »Tilkøbsydelser — befordring i Herning By«.
Herning Kommune forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt i udbudsprocessen, at anmode om en udfyldt og underskrevet Serviceattest fra Erhversstyrelsen.
Delaftale F — F3.
F3 dækker befordring fra dette geografiske område (ud-kørsel) til skoler, institutioner og beskæftigelsestilbud i hele Herning Kommune samt kørsel til dette geografiske område (hjem-kørsel) fra skoler, institutioner og beskæftigelsestilbud i hele Herning Kommune. F3 indeholder befordring af Borgere til og fra skoler, institutioner og beskæftigelsestilbud og lign. Der er ingen planlagte befordringsopgaver med ældre Borgere på F3. Desuden kan der forekomme befordring i Herning By jf. § 3 stk. 4 »Tilkøbsydelser — befordring i Herning By«.
Herning Kommune forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt i udbudsprocessen, at anmode om en udfyldt og underskrevet Serviceattest fra Erhversstyrelsen.
Delaftale F — F1.
Herning Kommune.
F1 dækker befordring fra dette geografiske område (ud-kørsel) til skoler, institutioner, aktivitetscentre og beskæftigelsestilbud i hele Herning Kommune samt kørsel til dette geografiske område (hjem-kørsel) fra skoler, institutioner, aktivitetscentre og beskæftigelsestilbud i hele Herning Kommune. Desuden kan der forekomme befordring i Herning By jf. § 3 stk. 4 »Tilkøbsydelser — befordring i Herning By«.
Herning Kommune forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt i udbudsprocessen, at anmode om en udfyldt og underskrevet Serviceattest fra Erhversstyrelsen.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Vognmand skal jf. nedenstående have tilladelse til at udøve det pågældende erhverv i form af føl-gende dokumentation:
Bevilling til taxapersonbefordring eller tilladelse til erhvervsmæssig personbefordring jf. LBK nr. 107 af 30/10/2013. Skal først fremsendes på Herning Kommunes forlangende.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
København Ø
2100
DANMARK
Telefon: +45 35291000
E-mail: klfu@erst.dk
Håndhævelseslovens § 7 fastsætter følgende klagefrister for EU-udbud, som ordregiver henholder sig til:
(1) Klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, jf. Håndhævelseslovens § 2, stk. 1, nr. 1, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1.
(2) Klager over andet end ordregivers prækvalifikationsbeslutninger under nr. (1) skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
— 45 dage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i EU-Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, hvor fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
— 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen.
— 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. Håndhævelseslovens § 2, stk. 2.
(3) Klager over kontraktindgåelse uden gennemførelse af udbud efter Håndhævelseslovens § 4 skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse EU-Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, forudsat at bekendtgørelsen indeholder begrundelsen for ordregiverens beslutning om at tildele kontrakten uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EU-Tidende.
Ovenstående gælder også for sagsanlæg ved domstolene om, at de regler, der er nævnt i Håndhævelseslovens § 1, stk. 2, nr. 1 og 2, er overtrådt, og sagsøgeren ikke forinden har indgivet klage til Klagenævnet for Udbud herom.
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
DANMARK
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk