Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=234128&B=NST
Udbyder
Naturstyrelsen
Vindere
Landevejstransport af flis - Sydlige Jylland og Fyn
(23.07.2019)
Jan Hansen Transport ApS
Overgade 4
6670 Holsted
Landevejstransport af flis - Vendsyssel og Himmerland
(23.07.2019)
Kristian Rytter A/S
Jellingvej 19
9230 Svenstrup J
Landevejstransport af flis - Thy
(23.07.2019)
SB Transport Nørresundby ApS
J. P. Pedersensvej 13
9440 Aabybro
Landevejstransport af flis - Sjælland, Lolland og Falster
(23.07.2019)
Dk-Miljø A/S
Industrivej 46
4683 Rønnede
Landevejstransport af flis - Midt- og Vestjylland
(23.07.2019)
Ejler Chr. Knudsen A/S
Rasmus Færchs Vej 20
7500 Holstebro
Landevejstransport af flis
Naturstyrelsen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
33157274
Førstballevej 2
Randbøl
7183
Danmark
Kontaktperson: Thomas Claudi Westh
Telefon: +45 72543000
E-mail: tcw@nst.dk
NUTS-kode: DK0
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.naturstyrelsen.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/250996
Del II: Genstand
Landevejstransport af flis
Der udbydes 5 delaftaler om landevejstransport af flis fra bilfast vej i Naturstyrelsens skov- og naturområder til danske fjernvarmeværker samt til og fra flisdepoter. En del af udførelsen kan finde sted på arealer, der ejes af andre end Naturstyrelsen.
Landevejstransport af flis - Vendsyssel og Himmerland
Vendsyssel og Himmerland
Landevejstransport af flis fra bilfast vej i Naturstyrelsens skov- og naturområder i Vendsyssel og Himmerland til danske fjernvarmeværker samt til og fra flisdepoter. En del af udførelsen kan finde sted på arealer, der ejes af andre end Naturstyrelsen.
Ordregiver kan forlænge kontrakten i 3 gange 1 år på uændrede betingelser.
Landevejstransport af flis - Thy
Thy
Landevejstransport af flis fra bilfast vej i Naturstyrelsens skov- og naturområder i Thy til danske fjernvarmeværker samt til og fra flisdepoter. En del af udførelsen kan finde sted på arealer, der ejes af andre end Naturstyrelsen.
Ordregiver kan forlænge kontrakten i 3 gange 1 år på uændrede betingelser.
Landevejstransport af flis - Midt- og Vestjylland
Midt- og Vestjylland
Landevejstransport af flis fra bilfast vej i Naturstyrelsens skov- og naturområder i Midt- og Vestjylland til danske fjernvarmeværker samt til og fra flisdepoter. En del af udførelsen kan finde sted på arealer, der ejes af andre end Naturstyrelsen.
Ordregiver kan forlænge kontrakten i 3 gange 1 år på uændrede betingelser.
Landevejstransport af flis - Sydlige Jylland og Fyn
Sydlige Jylland og Fyn
Landevejstransport af flis fra bilfast vej i Naturstyrelsens skov- og naturområder i Sydlige Jylland og på Fyn til danske fjernvarmeværker samt til og fra flisdepoter. En del af udførelsen kan finde sted på arealer, der ejes af andre end Naturstyrelsen.
Ordregiver kan forlænge kontrakten i 3 gange 1 år på uændrede betingelser.
Landevejstransport af flis - Sjælland, Lolland og Falster
Sjælland, Lolland og Falster
Landevejstransport af flis fra bilfast vej i Naturstyrelsens skov- og naturområder på Sjælland, Lolland og Falster til danske fjernvarmeværker samt til og fra flisdepoter. En del af udførelsen kan finde sted på arealer, der ejes af andre end Naturstyrelsen.
Ordregiver kan forlænge kontrakten i 3 gange 1 år på uændrede betingelser.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Tilbudsgiver skal vedlægge sit tilbud Det Fælles europæiske Udbudsdokument, ESPD, og heri angive følgende oplysninger i ESPD Del IV, afsnit B.
1) Tilbudsgivers samlede omsætning i det seneste disponible regnskabsår;
2) Tilbudsgivers soliditetsgrad i det seneste disponible regnskabsår. Soliditetsgraden beregnes som tilbudsgivers samlede egenkapital i forhold til tilbudsgivers samlede aktiver udregnet i procent;
3) Tilbudsgivers egenkapital i det seneste disponible regnskabsår;
4) Det forsikrede beløb i tilbudsgivers ansvarsforsikring.
Ad 1, 2 og 3 Ved ”det seneste disponible regnskabsår” forstås det seneste regnskab afsluttet i overensstemmelse med de regler og den praksis, der gælder for tilbudsgiverens regnskabsaflæggelse.
Ved en sammenslutning af virksomheder, fx et konsortium, skal oplysningerne afgives for hver af de deltagende virksomheder i sammenslutningen. Ved en sammenslutning af virksomheder beregnes omsætningen som virksomhedernes samlede omsætning og egenkapital i det seneste disponible regnskabsår.
Baserer ansøger sig på andre enheders formåen, skal oplysningerne ligeledes afgives for disse enheder, og i sådanne tilfælde beregnes omsætningen som ansøgerens og disse andre enheders samlede omsætning og egenkapital i det seneste disponible regnskabsår.
Såfremt tilbudsgiver ikke kan fremlægge den krævede dokumentation, skal tilbudsgiver søge sin økonomiske og finansielle egnethed godtgjort på anden vis ved at fremsende dertil egnede dokumenter. Tilbudsgiver skal i givet fald henvise til det forhold, som tilbudsgiver påberåber sig som gyldig grund for ikke at fremlægge det efterspurgte materiale.
Som mindstekrav for tilbudsgivers økonomiske og finansielle formåen kræves:
- Ad 1. En samlet omsætning i det seneste disponible regnskabsår på mindst:
— 1 000 000 DKK for delaftale 1,
— 1 000 000 DKK for delaftale 3,
— 1 000 000 DKK for delaftale 4,
— 1 000 000 DKK for delaftale 6,
— 1 000 000 DKK for delaftale 7.
Såfremt en tilbudsgiver byder på 2 eller flere delaftaler, er det samlede omsætningskrav til tilbudsgiveren 1 500 000 DKK.
- Ad 2. En soliditetsgrad på mindst 15 i det seneste disponible regnskabsår,
- Ad 3. En egenkapital på mindst 100 000 DKK i det seneste disponible regnskabsår,
- Ad 4. En dækningssum på mindst 10 000 000 DKK.
Hvis ansøger baserer sig på andre enheders formåen, beregnes omsætningen og egenkapitalen som ansøgerens og disse andre enheders samlede omsætning i det seneste disponible regnskabsår. Ved en sammenslutning af virksomheder, fx et konsortium, beregnes omsætningen og egenkapitalen som virksomhedens samlede omsætning i det seneste disponible regnskabsår.
Tilbudsgiver skal vedlægge sit tilbud i Det Fælleseuropæiske Udbudsdokument, ESPD, og heri angive følgende oplysninger i ESPD Del IV, afsnit C:
- En liste med de 1-5 betydeligste leverancer af lignende tjenesteydelser som den udbudte kontrakt, der er udført inden for de seneste 3 år regnet fra tilbudsfristen, med angivelse af værdi, datoer og modtagere. Såfremt en aftale eller kontrakt har bestået i mere end 3 år, skal der kun angives beløb for de seneste 3 år.
Ordregivers mindstekrav til den økonomiske aktørs tekniske og faglige formåen er mindst 1 og maksimalt 5 relevante referencer fra leverancer af lignende tjenesteydelser som den udbudte kontrakt inden for de seneste 3 år regnet fra tilbudsfristen.
Ved relevante referencer fra leverancer af lignende tjenesteydelser som den udbudte kontrakt forstås følgende:
Referencer, der omfatter transport af flis med container eller working floor lastbiler, hvor flisen er afhentet i skov i direkte forbindelse med flisproduktionen og efterfølgende transporteret til modtager. Flisproduktionen skal enten være bestandsgående flishugning eller lastbilflishugning. De oplyste referencer skal tilsammen have en værdi på mindst:
— 500 000 DKK ved tilbud på delaftale 1,
— 500 000 DKK ved tilbud på delaftale 3,
— 500 000 DKK ved tilbud på delaftale 4,
— 500 000 DKK ved tilbud på delaftale 6, og
— 500 000 DKK ved tilbud på delaftale 7.
Krav til referencerne, herunder antal, indhold og værdi, er ens, uanset om der bydes på en eller flere delaftaler. Ved en sammenslutning af virksomheder, fx konsortium, skal sammenslutningens virksomheder blot tilsammen opfylde ordregivers mindstekrav til referencer, og sammenslutningen kan på samme betingelser som andre ansøgere højst fremlægge 5 referencer.
Indeholder det afleverede tilbud flere referencer end det anførte maksimum, forbeholder Ordregiver sig ret til kun at medtage det maksimale antal referencer i egnethedsvurderingen, startende med den først-nævnte reference.
Det er et kontraktmæssigt krav, at leverandøren og eventuelle underleverandører sikrer medarbejderne løn (herunder særlige ydelser), arbejdstid og andre arbejdsvilkår, som ikke er mindre gunstige end dem, der gælder for arbejde af samme art i henhold til en kollektiv overenskomst indgået af de inden for det pågældende fagligeområde mest repræsentative arbejdsmarkedsparter i Danmark, og som gælder på hele det danske område.
Del IV: Procedure
Tilbudsgiverne har ikke adgang til at overvære åbningen af tilbud.
Del VI: Supplerende oplysninger
A) Deltagelse i udbuddet kan kun ske elektronisk via ordregivers anvendte elektroniske udbudssystem, jf. adressen i punkt I.3). Her tilgås udbuddet under »Igangværende offentlige udbud«. For at få adgang til udbudsmaterialet skal tilbudsgiver være registreret eller registrere sig som bruger.
- Kommunikation i forbindelse med udbudsproceduren, herunder spørgsmål og svar, sker via det elektroniske udbudssystem. Tidsfrister i relation til spørgsmål og svar fremgår af udbudsbetingelserne,
- Såfremt tilbuddet indeholder flere versioner af det samme dokument, vil den seneste uploadede version være den gældende,
- Interesserede bedes holde sig orienteret via det elektroniske udbudssystem.
B) Tilbudsgiver skal som en del af sit tilbud indgive et ESPD som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk. 1, nr. 1-3, nævnte forhold. Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) skal der indgives et særskilt ESPD for hver af de deltagende økonomiske aktører. Såfremt tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen, skal der indgives et ESPD for hver af de enheder, som denne baserer sig på,
- Tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis tilbudsgiver er omfattet af de i udbudslovens § § 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde samt udelukkelsesgrundene anført i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2, med mindre tilbudsgiver har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138, eller for at udelukkelsesgrunden vil være forældet på tidspunktet for beslutning om kontrakttildeling. Inden tildelingsbeslutningen skal den tilbudsgiver, som ordregiver har til hensigt at tildele kontrakten til, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD-et i henhold til udbudslovens § § 151-152, jf. § 153.
C) I relation til de anslåede værdier af delaftalerne bemærkes, at beløbene er skøn over den forventede kontraktsum for løbetiden inklusive forlængelser.
Nævnenes Hus, Tolboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 72405600
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Internetadresse: https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (Loven kan hentes på www.retsinformation.dk) gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. udbudslovens § 171, stk. 2, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen.
I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort;
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen;
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere;
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1.
Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse: https://www.kfst.dk/