23948sdkhjf

Ny Volvo og kærre

Denne gang blev det til en Volvo med wirehejs og kran samt en Nopa-kærre med hejs.
Af Jesper B. Nielsen

Vognmand Frede Andersen & Søn fra Næstved har netop købt en ny Volvo forvogn. Det er en Volvo FM 500 6x2/6 Tridem.

Forvognen er opbygget med et CLF 432S 3-W wirehejs med ekstra nedfældbar stop bag. Der er olieudtag for pendelcontainer og olieudtag for saltsprederudrustning.

Køretøjet har en 28 tonmeter kran forparter og chassisforstærkning for aftagelig bagmonteret Hiab-kran af types XS 244EP-5 Hipro.

Der er endvidere VBG 795-træk med luftservo-opluk og værktøjskasser i begge sider, hvoraf den ene har to udtræksskuffer. Stige med stigebeslag er monteret på overrammen.

Vognmanden har også investeret i en Nopa KTH 220-kærre med CLF 326S 3-W hejs med ekstra nedfældbar stop. Kofangeren er manuelt forskydelig. Kærren har værktøjskasse i venstre side. Der er BPW-aksler med skivebremser, tvilling monteret, liftaksel på første og tredje aksel med manuel dropventil, diodebaglygter og radiostyring af hejs.

Vognmandsforretningen startede i 1903 og er i dag drevet af fjerde generation. Alle fire er med i virksomheden. Frede Andersen & Søn tæller en flåde på cirka 30 lastbiler og en maskinpark med forskellige typer maskiner.

Volvo’en er leveret af Leif Yde fra Titan i Ringsted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093