23948sdkhjf

Rokade hos Volvo Lastbiler

Der er sket en rotation blandt lederne i Volvo Lastbilers organisation.
De seneste måneder har Volvo Lastbiler Danmark gennemført en større rokade i ledelsen. Således er selskabets tidligere markedskommunikationschef Peter Kragelund Andersen udnævnt til Commercial Trucks Manager for Danmark. Hermed er han overordnet ansvarlig for salg af nye lastvogne, servicekontrakter og flådestyringssystemet Dynafleet. Peter Andersen kom fra MAN til Volvo i 2004.

Steffen Müller har overtaget Peter Andersens plads som markedskommunikationschef. Han kom til Volvo Lastbiler Danmark i 2000 og har senest markeret sig som produktchef.

Elsebeth Arnvig er udnævnt til Price Manager for Danmark. Det vil sige, at den altid smilende unge dame er ansvarlig for prissætning og indtjening på salg af nye lastvogne. Elsebeth Arnvig har siden 2001 været ansat som Account Manager i Volvo Financial Services.

Anders Mikkelsen er udnævnt til salgsdirektør for Fleet Sales. Han blev ansat i 1995 og har senest fungeret som Independent Dealer Manager. Han har med andre ord været ansvarlig for de private forhandlere.

Rauno Frederiksen er blevet salgschef i Volvo Fleet Sales og er dermed avanceret fra en stilling som salgschef i Volvo Truck Center.

Claus Jensen efterfølger Steffen Müller som produktchef. Han har siden 2006 været på lønningslisten i Volvo Lastbiler Danmark. Senest som Homologation og Certification Manager Nordic.

Karsten Gade efterfølger Claus Jensen som Regulation & Certification Manager Nordic. Karsten Gade er den eneste i flokken, der kommer udefra. Han har en stor erfaring fra transportbranchen blandt andet som chauffør, kørerlærer og faglærer ved AMU. Senest har han været transportkonsulent i DTL.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078