23948sdkhjf

LeasingBørsen.dk nu i samarbejde med MAN

Begge parter ser frem til samarbejdet, der giver fordele til alle parter. Forbrugere for bedre overblik, MAN får en ny salgskanal og leasingportalen udvider udvalget med et stærkt brand.
Nu bliver det nemmere at finde trækkere og lastbiler fra MAN Truck & Busser Det er resultatet af et samarbejde mellem MAN TopUsed og LeasingBørsen.dk, hvor lastbilgiganten har valgt at lægge sine brugte biler op. Det skaber glæde hos den hurtigvoksende portal, der skaber overblik over tilbud på leasingmarkedet i Danmark.

- Vi er ekstremt glade for at få et selskab som MAN på vores portal, da de jo er noget nær markedsledende i Danmark. Derfor kan vi nu tilbyde et langt større og bedre udvalg til vognmænd, som er på jagt efter at lease en lastbil eller trækker, siger Mark Korsgaard Fenger, der er CEO for LeasingBørsen.dk.

Glæden passer godt sammen med, at portalen oplever stor interesse for leasing af udstyr til transportbranchen, hvor mere end 3000 danskere hver måned er på jagt efter trækkere, lastbiler, anhængere og trailere-. Den store interesse er medvirkende til, at MAN TopUsed har valgt at bruge portalen som en del af deres markedsføring.

- Vi forventer, at LeasingBørsen.dk kan være med til at løfte salget af de brugte vogne, som vi har på lager. Det skyldes, at vi har fået brugte biler ind med EURO 4 og 5-normer, som vi gerne vil have ud på vejene igen. Her er leasing en oplagt mulighed, hvor LeasingBørsen.dk er en interessant mulighed for annoncering, siger Claus Hjorth, der er salgschef hos MAN TopUsed i Padborg.

Stigningen i brugte vogne hænger blandt andet sammen med en ændring i lovgivningen fra oktober 2006, hvor alle lastbiler og trækkere skulle opfylde nogle særlige miljøregler. Det bevirker, at alle 3-4 årige biler nu er godkendte til kørsel i de danske miljøzoner.

Udvalget af MAN’s brugte lastbiler forventes at være online på LeasingBørsen.dk i slutningen af september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082