23948sdkhjf

SKAT udvider åbningstiden under VM

I forbindelse med VM i cykling fra den 19. til den 21. september har Kjøbenhavns Vognmandslaug aftalt med SKAT, at der åbnes i ekspeditionen ved ud- og indkørsel af Københavns Frihavn fra klokken 04.00.
Det er ligeledes aftalt, at SKAT ikke opkræver de normale diæter, der skal betales, når der ønskes ekspeditioner uden for normal arbejdstid. Der er tale om en helt ekstraordinær fritagelse for betaling af diæter og vil ikke kunne anvendes i andre sammenhænge.

Store ekstra omkostninger

Kjøbenhavns Vognmandslaug har flere medlemmer, som kommer urimeligt i klemme i forbindelse med VM i cykling. De bliver afskåret fra at drive deres forretning, da de nødvendige til- og frakørselsgader er afspærret i dagtimerne. Det medfører store omkostninger for de enkelte, da der kun kan gennemføres en meget lille produktion de berørte dage.

- Derfor er vi meget glade for aftalen med SKAT, siger direktør Niels Erik Nielsen, Kjøbenhavns Vognmandslaug.

Der burde være erstatning

Niels Erik Nielsen mener, at en erstatning til vognmændene burde komme på tale.

- I iveren for at få VM i cykling til Danmark har det åbenbart ikke haft betydning, at enkelte virksomheder kun i meget beskedent omfang kan opretholde deres normale produktion, siger han.

- Der burde være indkalkuleret erstatning til de berørte virksomheder, når cykelløbet nu tilsyneladende er af så stor betydning for Danmark som helhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079