23948sdkhjf

ITD tiltrækker medlemmer

Virksomhederne kan undgå at betale kontingent ved at udnytte medlemstilbud.
Vognmandsforeningen ITD i Padborg kan noget, som skaber en vis misundelse i andre transportorganisationer. Selv i en barsk krisetid evner ITD at have en fornuftig økonomi og en markant medlemsfremgang.

Aktuelt har foreningen 445 medlemmer i forhold til 300 for en halv snes år siden. I 2010 var der en medlemsfremgang på 5 procent, og den er fortsat i 2011. Specielt i de seneste måneder er det gået stærkt med en nettotilgang på 25 virksomheder. Alt tyder på, at den gode stime vil fortsætte. Tilgangen omfatter både store transportvirksomheder og mindre vognmandsforretninger.

Den traditionelle opfattelse af ITD som foreningen for de store eksportvognmænd holder ikke mere. I de senere år har der været en tendens til, at foreningens fremtid også skal bygges på de små og mellemstore transportvirksomheder.

Markante besparelser

ITDs adm. direktør Jacob Christian Nielsen mener, at en væsentlig del af årsagen til medlemsfremgangen skyldes de specielle medlemstilbud, der blev iværksat i begyndelsen af efteråret blandt andet en servicepakke, hvor medlemmerne gratis får hjælp til at forbedre egenkontrollen på det højaktuelle og stærkt debatterede køre/hviletidsområde.

- Da opbevaring af køre/hviletidsdata er lovpligtig, søger transportvirksomhederne naturligvis den mest effektive og billigste løsning, siger Jacob Chr. Nielsen.

- Gode tilbud rygtes hurtigt., og det glæder os i Padborg.

Servicepakken er gratis for medlemmernes første 70 køretøjer. For ikke-medlemmer med samme antal køretøjer er markedsprisen 76.540 kroner. Med et årligt ITD-kontingent for disse store vognmænd på omkring 40.000 kroner er besparelsen temmelig markant.

Foreløbig har cirka 150 ITD-medlemmer taget imod det gode tilbud og adskillige – også dem uden medlemskab – står i venteposition.

Det er ingen hemmelighed, at ITD-medlemmernes kontingent tjener sig hjem mange gange, hvis de bare anvender serviceydelserne i en vis udstrækning.

Penge til nye tilbud

Med et samlet koncernoverskud på 71 millioner kroner i ITD og datterselskabet FDE i 2011 har Jacob Chr. Nielsen fået mulighed for at investere betragteligt i nye medlemstilbud. Allerede nu er det nu gratis at få sikkerhedsrådgivning om farligt gods. Den service har hidtil været markedsført på kommercielle vilkår.

Uddannelse og kommunikation er også indsatsområder, som foreningen vil gøre noget ekstra ud af i den kommende tid.

- Som brancheorganisation er vores primære formål at være til gavn for medlemmerne. Men vi erkender, at det forpligter at råde over så mange økonomiske ressourcer. Ressourcerne skal til gavn for hele branchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095