23948sdkhjf

To års jubilæum i Aarhus

I denne måned er det to år siden, at Niels Winther åbnede kontor i Aarhus.
Selv om afstanden mellem Esbjerg og Aarhus ikke er stor i kilometer, besluttede shippingfirmaet Niels Winther at åbne en afdeling i Aarhus i februar 2009.

Det var primært for at varetage kontakten til kunderne i det Østjyske, men også for at vise flaget over for de store speditører og shippingfirmaer, som holder til i Aarhus.

- Selv om man er store i Esbjerg, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man også er store i Aarhus, siger Carsten Rasmussen, som blev ansat som salgschef for Aarhus-kontoret.

I de to år, der er gået, har han oplevet, at arbejdsopgaverne er blevet stadig større. Derfor blev det besluttet at ansætte en elev i efteråret 2010.

Egentlig har Carsten Rasmussen opvokset i Esbjerg og var ansat ved Niels Winther, da han af familiemæssige årsager flyttede til Aarhus.

- Jeg har været rigtig glad for at arbejde hos Niels Winther. Det var også derfor, jeg spurgte, om vi ikke skulle oprette en afdeling i Aarhus.

Carsten Rasmussen behøvede ikke at bruge de helt store overtalelsesevner. I Esbjerg kunne man godt se ideen. Niels Winthers kontor i Aarhus åbnede den 1. februar 2009 på Store Torv 9. I dag har kontoret to ansatte. Ud over Carsten Rasmussen selv er der shipping trainee Michael Riber Hansen

- De primære aktiviteter er import og eksport af containere med Grimaldi Lines, forklarer Carsten Rasmussen.

- Desuden har vi vores store speciale inden for ro/ro og projektgods worldwide. Det er vi også blevet anerkendte på i Aarhus, siger Carsten Rasmussen, som tilføjer, at man bruger feeder-løsning på containertransporter til og fra Aarhus havn og Grimaldi afskibningerne fra Esbjerg og kontinentet.

- Efter to år er vi nu blevet en fast bestanddel af shippingmiljøet i Århus. Det kan man blandet andet se på antallet af bookinger og forespørgsler. Det er støt stigende, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078