23948sdkhjf

3.000 til Ishøj Truck Show 2011

Mere end 3.000 lastbilinteresserede gæster lagde vejen forbi Ishøj Truck Show, der blev afviklet i weekenden på Scania-anlægget i Ishøj.
Det var ny rekord for truckshowet, der for tredje år i træk blev arrangeret af truckerklubben TØF i samarbejde med Scania Biler.

Det var især de 250 flotte lastbiler på den store plads omkring Scania-anlægget, der trak publikum til. Også de mange veteranlastbiler, radiostyrede modellastbiler, leverandørudstillingen af transportmateriel og serviceydelser samt udstillingen af person- og varebiler tiltrak sig stor interesse. Og så skadede det jo heller ikke, at vejret var perfekt til det store udendørs arrangement.

Socialt samvær

Ud over de mange besøgende kunne arrangørerne også glæde sig over, at Ishøj Truck Show er ved at udvikle sig til en fast begivenhed for landevejens hårdtarbejdende folk.

Mange chauffører mødte op med deres lastbiler i "firmahold" sammen med en eller flere kolleger, og dermed opfylder truckshowet sit formål om at være et hyggeligt mødested, hvor chaufførerne mødes til socialt samvær, lastbilsnak og udveksling af røverhistorier.

Blandt udstillerne var der også tilfredshed med Ishøj Truck Show, og der blev knyttet mange gode kontakter med interesserede kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078