23948sdkhjf

Nye TEN-T rammer til debat

EU-Kommissionens forslag til støtte til af infrastrukturen i Europa diskuteres under de såkaldte TEN-T dage i dag og i morgen.
Møderne finder sted ved en stort anlagt konference i Antwerpen, Belgien, den 29. og 30. november 2011.

Mødedeltagerne skal drøfte, hvordan EU's finansiering af infrastrukturprojekter kan hjælpe med at sætte skub i økonomien.

Det er Europa-Kommissionen, som står bag TEN-T dagene, hvor man vil samle Kommissionen, medlemmer af Europa-Parlamentet, Det Europæiske koordinatorer for det transeuropæiske transportnet (TEN-T), ministre og andre højtstående repræsentanter for medlemsstaterne og mere end 600 interessenter.

Finansiering af infrastruktur

Konferencen vil give mulighed for at diskutere og forberede de TEN-T-rammer og instrumenter, som blev foreslået af Kommissionen i sidste måned.

Deltagerne skal også se nærmere på, hvordan de nye finansielle instrumenter kan anvendes mere effektivt som led i en konsekvent strategi, der samler EU og nationale, offentlige og private finansiering og finansiering.

I løbet af de sidste to år er TEN-T politikken blevet grundigt revideret i tæt samråd med alle interessenter. Som følge heraf foreslog Kommissionen nye TEN-T retningslinjer, der fastlægger grundlaget for TEN-T politikken. Forslaget blev lagt frem i hvidbogen "Connecting Europe Facility," der fastlægger finansieringsmekanismerne for det transeuropæiske net frem til 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078