23948sdkhjf

Musik ind i kampen mod højresvingsulykker

Et nyt rap-nummer af Ramin Golpasand tages i anvendelse, når Danmarks største trafiksikkerhedskampagne, Trafiksikkerhed i øjenhøjde, sættes gang i Næstved den 9. april 2010.
På fredag den 9. april 2010 vil Næstveds borgmester Henning Jensen og medlem af Folketingets trafikudvalg Karsten Nonbo starte Danmarks største trafiksikkerhdskampagne - vognmandsbranchens Trafiksikkerhed i Øjenhøjde.

Det sker kl. 10.00 på Digtervejsskolen, Karrebækvej 70 i Næstved.

I alt vil 14 klasser fra 2. - 4. klasse fra Digtervejskolen og Lille Næstved skole blive undervist i trafiksikkerhed, hvorefter børnene overværer pressemødet og premieren på musikken.

Med rap-nummeret "Venner i trafikken" håber projektgruppen at skabe lidt mere opmærksomhed omkring den vigtige trafiksikkerhedsundervisning i lige netop denne aldersgruppe, hvor de gode trafikvaner skal fastholdes.

Musikken og yderligere inspiration til undervisning kan frit downloades på www.trafiksikkerhed.info - musikken dog først fra den 9. april.

Bag trafiksikkerhedskampagnen står DTL, Falck, 3F Transportgruppe, Danske Fragtmænd, Volvo Lastvogne, olieselskabet OK og Børneulykkesfonden.

Det er den ottende sæson, at kampagnen kører - og i årenes løb har mere end 60.000 børn modtaget undervisning og fået en bedre og mere hensigtsmæssig trafikadfærd. Samarbejdspartnerne håber, at det kan være med til at reducere antallet af ulykker i trafikken.

Vestsjælland og Fyn

Geografisk fokuseres der i år på skoler på Vestsjælland og Fyn. Kampagneperioden kører fra uge 15 til og med uge 20. Cirka 50 skoler er tilmeldt på begge sider af Storebælt og kampagnen begynder på de første skoler mandag den 12. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407