23948sdkhjf

Transport med socialt engagement

Transportminister Hans Chr. Schmidt overrakte prisen som Årets ITD-virksomhed til K. Hansen Transport.
Årets ITD-virksomhed blev vognmandsfirmaet K. hansen fra Vejen. Virksomheden har en lang historie bag sig. Den blev grundlagt tilbage i 1896. Den nuværende generation Hansen købte virksomheden i 1924, og fjerde generation er allerede nu blevet en del af den daglige ledelse.

Som en af begrundelserne for tildelingen af prisen er det faktum, at K. Hansen altid er på forkant med moderne og miljøvenligt materiel, ligesom uddannelse og socialt engagement er i fokus.

- I 2007 deltog virksomheden i Vejen Kommunes sundhedsprojekt KRAM (Kost, Rygning, Alkohol, Motion) for at gøre en indsats for medarbejdernes sundhed, Sagde ITD-formanden Mogens Therkelsen ved prisoverrækkelsen.

- K. Hansen har gennem mange år har været kendetegnet ved, at man konstant søger at udvikle og tilpasse sig den aktuelle markedssituation og er åben over for både kolleger og det omgivende samfund.

- Årets prisvinder driver en alsidig forretning med distribution af stykgods som partner i Transportgruppen, herunder også distribution med kranbiler. Virksomheden har desuden for nylig udbygget sit lagerhotel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081