23948sdkhjf

Krisen har ramt Fyn hårdere

Fyn er ramt hårdere af krisen end resten af landet. Det var en udtalelse der faldt på Fyns Amts Vognmandsforening ved sidste års generalforsamling.
På årets generalforsamling 2010 kunne formand Kaj Nielsen i sin beretning på Fangel Kro bekræfte krisen på Fyn med disse ord: "I min beretning sidste år, var min påstand at krisen havde ramt Fyn hårdere end resten af landet. Den påstand må vi sige, at vi har mærket hele 2009. Her i foreningen har vi oplevet medlemmer i restance i et antal vi ikke tidligere har set – udmeldinger – og konkurser, hvoraf der har været et par store imellem".

Men der var dog også lyspunkter i formanden beretning, hvor han udtalte sin glæde over en vinter som varede i 2½ måned. Det er mange år siden, at vi har oplevet en sådan. Det har da i det mindste givet en god beskæftigelse til de der har saltspredere og sneplove.

Men jeg må også med stor beklagelse erkende, at det jeg nævnte sidste år – "Odense dropper lastbiler til fordel for traktorer" – har bredt sig til hele Fyn denne vinter. Så her bliver en opgave for os i foreningen - vi skal se politikerne i øjnene, og spørge om ikke også traktorer skal opfylde miljønormer i den kommende miljøzone.

Miljøzone i Odense

Endvidere i sin beretning nævnte formanden, at en af de helt store bekymringer som vi lastbilfolk har – og som træder i kraft 1.juli i år – er bl.a. miljøzonen i Odense.

Mange gode kræfter har forsøgt at få den udskudt, men her må jeg desværre sige, at vi kæmper for "døve ører".

Dette emne blev nærmere belyst af Cheføkonom Ove Holm, DTL der guidede de 46 fremmødte medlemmer gennem de regler, der træder i kraft når Odense Kommune den 1.juli 2010 indfører miljøzone som den 3. by i Danmark.

Genvalg af bestyrelsesmedlemmer

På generalforsamlingen var der genvalg for en ny 3-årig periode til Frants Hansen, Melby og Poul H. Jensen, Lumby. Som suppleanter genvalgtes Bendt Nielsen, Høirup og Torben Pedersen, Stige..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094