23948sdkhjf

Transportmesse håber at sparke opsvinget i gang

Grønholt Flyveplads er i weekenden 12.-13. juni 2010 skueplads for Hillerød transportmesse. I år kan den nordsjællandske transportmesse holdes for 19. gang.
Nordre Birks Vognmandsforening tror på det begyndende opsving i transporterhvervet. Derfor har foreningen besluttet at fortsætte traditionen med at arrangere transportmesse på Grønholt Flyveplads ved Fredensborg.

Messen holdes lørdag den 12. og søndag den 13. juni 2010. Der startes begge dage kl. 10.00, men om lørdagen kl. 12.30 vil DTLs cheføkonom Ove Holm komme med et aktuelt indslag om partikelfiltre og miljøzoner.

- Vi tror på, at transportmessen kan være med til at sparke opsvinget i gang i transporterhvervet, siger vognmandsforeningens formand Ole Frederiksen.

.- Nulpunktet synes at være nået. Vognmændene er begyndt at se mere optimistisk på fremtiden, og der er en stigende interesse for at investere i det nyeste transportmateriel.

Fuldt ud forsvarligt

- Vi kan ikke blive ved med at vente på, at andre tør satse på at arrangere en transportmesse, siger formanden.

- Det vil tage for lang tid. I den aktuelle messe-situation finder vi det fuldt forsvarligt at anvende tid og kræfter på at arrangere vores egen transportmesse. Vi har alle muligheder for at gøre transportmesse til en succes.

Han bygger sin optimisme på, at stort set samtlige stande allerede er udsolgt, og at der igen er ved at være gang i markedet for salg af transportmateriel.

Alle førende lastbilmærker er repræsenteret, og arrangørerne ser frem til, at der som på messen for to år siden vil være mange vognmænd blandt gæsterne.

Det nyeste grej inden for transportbranchen har altid været et trækplaster for vognmænd.

- Der er tale om en fagmesse, og ikke et trucker-arrangement, understreger Ole Frederiksen.

- For udstillerne er det vigtigt, at det er den rigtige målgruppe, som besøger messen. Vi satser på det publikum, som ser mulighederne, når de præsenteres for et flot lastbilsortiment krydret med andet udstyr.

En god handel

Nogle af gæsterne kommer for at mødes med kolleger, andre kommer for at få en snak med de forskellige leverandører - og måske gøre en god handel. En transportmesse er også et socialt samlingspunkt med meget vognmandssnak.

Som den eneste vognmandsforening i Danmark har Nordre Birk igen i år taget initiativ til at arrangere en transportmesse, som forhåbentlig kan medvirke til at sparke et begyndende opsving i den rigtige retning.

- En velkommen sidegevinst er, at en synlig transportmesse er med til at profilere Nordre Birks Vognmandsforening og dermed det samlede transporterhverv, slutter ole Frederiksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094