23948sdkhjf

TIP vil reparere for andre

Den store udlejningsvirksomhed slår for tiden et slag for sin værkstedsservice.
TIP Trailer Services, der er mest kendt for sin trailerudlejning, har siden 2008 også drevet egne værksteder i Tilst, Taastrup, Taulov og Padborg - og der er travlt på alle værkstederne.

- Vi tilbyder trailerreparations- og vedligeholdelsesservice til vores lejekunder, men også til nye kunder, der kommer ind med egne og fremmede trailere, fortæller salgschef Claus Chouhan, som har store forventninger til værkstederne.

- Vores værksteder er blevet kraftigt opgraderet, og for at øge aktiviteten yderligere, har vi indført et nyt koncept, som gør det nemmere at indlevere udstyr til service hos os.

Erstatningstrailer

- Når man afleverer egne trailere til service, bliver man tilbudt en erstatningstrailer uden beregning, mens vi reparerer traileren. Hvis der er brug for traileren i længere tid, bliver dette tilbudt til en meget favorabel pris, siger salgschefen.

Kvalitet er i højsædet på TIPs værksteder, hvor personalet er erfarent og up-to-date med den nyeste viden og teknik. Værkstederne har ABS/EBS-uddannede folk, og man er med i Bridgestone Truckpoint og BPW-partner.

- Vi gør hvad vi kan for at tilpasse vores service til vores kunders behov, udtaler Claus Chouhan.

- Vi har udvidet vores åbningstid i Padborg til kl. 22.00, og vi er startet op med også at udføre dækreparationer på nogle af vores værksteder. Vi har også gjort det muligt at lave in-house syn i Taastrup. Det sparer vores kunder tid og penge.

I samme forbindelse er de tre andre værksteder placeret tæt på synshallerne i de respektive områder. TIP tilbyder endvidere vejhjælp med egne servicevogne.

- Vores fordel er også, at vi på grund af vores flådestørrelse og købekraft har kunnet forhandle gode aftaler hjem med vores leverandører. Det får vores værkstedskunder gavn af i form af gode besparelser.

TIP Trailer Services har eksisteret i mere end 40 år og har lang tids erfaring med at levere ydelser til transportbranchen. Kerneområderne er leje og leasing, service og vejhjælp.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062