23948sdkhjf

Hillerødmessen - Noter

Nordre Birks Vognmandsforening arrangerer igen transportmesse i 2010. Messen vil blive afholdt lørdag d. 12. juni og søndag d. 13. juni. Begge dage startes kl. 10.00.
På Grønholt flyveplads

n Hillerød Transportmesse bliver igen holdt i grønne omgivelser på Grønholt Flyveplads mellem Hillerød og Fredensborg. Arrangørerne vil denne gang, prøve at udvide pladsen lidt, så der denne gang kan blive plads til omkring 50 udstiller. Ellers vil messen blive afholdt på den traditionelle måde med et bredt udsnit af alt, hvad der har med lastbiltransport at gøre.

Spisestedet Hangaren

n Arrangørerne vil også - som sædvanligt - holde åbent i det velassorterede spisested Hangaren med kager, brød og drikkevarer - og alt godt fra den udendørs grill.

Transportmessen henvender sig især, til folk indenfor lastbil- og transportbranchen, men alle er velkomne til at komme forbi, og se hvad der rør sig i transportsektoren.

Der vil sædvanen tro være gratis adgang begge dage, og der vil blive trukket lod om et kroophold, både lørdag og søndag.

Lastbiler og service hos Scania Biler

n Scania Biler viser en række spændende lastbiler på transportmessen i Hillerød. Man kan blandt andet se en Scania R500LB8X4HNA med Sawo 3-vejs wirehejs og en ny model Effer 255 5S kran.

Scania Biler er også med på servicesiden, hvor der fortælles om miljøfiltre, servicetilbud og muligheder for reparations- og vedligeholdelsesaftaler eller serviceaftaler. Scania Biler har også totalløsninger, når det gælder komplette opbygninger af nye lastbiler. Endelig præsenterer Scania Biler også tilbud på den lovpligtige chaufførefteruddannelse.

Palfinger til mindre køretøjer

n Hos Palfinger arbejdes der løbende med udvikling af produkter til specifikke kundegrupper. De gælder for eksempel de to krantyper Palfinger PC Compact og PK Performance, der er designet til biler fra 3,5-12 ton og skræddersyet til blandt andet anlægsgartnere, entreprenører, stenhuggere, kommuner og lignende.

- Ved at bruge stadig bedre stålkvaliteter og optimere designet har vi kunnet frembringe et produkt med meget lav egenvægt og kompakt konstruktion, fortæller Michael Linulf fra Palfinger i Danmark.

- Den lave egenvægt er af yderste vigtighed. Denne type køretøjer anvendes, hvor stor nyttelast er nødvendig. Selv mindre lastbiler kan få en nyttelast, der er acceptabel. Selv større kraner kan monteres på lette chassiser, og ladlængden kan øges uden at kolliderer med love og regler.

På Transportmessen vil der være mulighed for at stifte bekendtskab med Palfinger’s brede produktprogram. Lars Hansen og Michael Linulf vil begge være tilstede og er klar til en "kran-snak" og lidt godt til ganen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094