23948sdkhjf

Leverer biler fra dag til dag

Dansk Auto Logik tilbyder nu dag-til-dag levering.
Som den største transportør af biler i Danmark tilbyder Dansk Auto Logik nu dag-til-dag levering i hele Danmark. Det sker på baggrund af ønske fra flere forhandlere, som grundet små lagre af nye biler ofte kommer i en tidsmæssigt presset situation.

- Vi har altid haft tradition for at opretholde den ekstrakapacitet, der er nødvendig, for at kunne overholde de leveringsaftaler vi har indgået, fortæller direktør Kurt Rath.

- I 2009 opnåede vi en leveringsgrad på 99,6 procent, hvilket både vores kunder og vi selv er tilfredse med. Nu strammer vi skruen yderligere ved at tilbyde vores kunder dag-til-dag levering. Det kan vi gøre, fordi vi alligevel er rundt i hele Danmark hver eneste dag, og fordi vi netop har den ekstra kapacitet, der skal til for løse denne opgave.

I branchen har der været tradition for leveringstider på op til fem dage. At gå fra fem dage til dag-til-dag levering har krævet omlægning af interne arbejdsgange, it-løsninger og samling af al kørsels-administration på Dansk Auto Logiks hovedkontoret i Vamdrup.

- Vi vil i den kommende periode introducere dag-til-dag leveringen overfor såvel nuværende som nye kunder, siger Kurt Rath.

Dansk Auto Logik blev startet af vognmand Bent Jørgensen i 1962 i Kalundborg med en enkelt lastbil. I 2008, hvor autobranchen havde et meget højt aktivitetsniveau, var der ansat mere end 100 chauffører. I øjeblikket er der 55 chauffører ansat.

Udover transport at biler, tilbyder Dansk Auto Logik også andre ydelser som er nært knyttet til det at modtage og distribuere fabriksnye biler. Eksempelvis tilbydes van-ombygninger, opbygning af erhvervsbiler med reoler, reklamer, bunde, sider, og meget mere. Samlet beskæftiger Dansk Auto Logik cirka 100 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079