23948sdkhjf

Jørgen Hansen, Freja - 25 års jubilæum

Da Jørgen Hansen i 1985 besluttede sig for at stifte sit eget speditionsfirma, var der ikke mange som regnede med, at det skulle udvikle sig til en af Nordens største privatejede transport- og logistisk virksomheder.
Jørgen Hansens overbevisning om, at der var et stort behov for troværdige og fleksible transportløsninger i såvel Danmark som de andre nordiske lande, viste sig at holde stik.

Fra en start i et lille lejet lokale på Viborgvej, har Jørgen Hansen stået i spidsen for udviklingen af en dynamisk, innovativ og voksende virksomhed med afdelinger i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Kvalitet, ærlighed, troværdighed og fleksibilitet er de værdier, som altid har stået højest hos Jørgen Hansen. Han holder fast i de solide værdier, selvom firmaet nu har forgrenet sig vidt ud i Norden. Trods den kraftige, stigende vækst er det lykkedes ham at bevare værdierne, der sikrer at FREJA i dag stadigvæk møder kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde.

Reception

I anledning af jubilæet inviteres til reception torsdag den 6. maj 2010 kl. 13.00 til 17.00 hos FREJA Taastrup (København), FREJA Stilling (Århus), FREJA Oslo, FREJA Helsingborg og FREJA Stockholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062