23948sdkhjf

Er eksport en truet art?

Danske Speditørers årsdag på torsdag den 6. maj lægger op til en af tidens vigtigste diskussioner: Vil der overhovedet være noget at køre, sejle og flyve med, når finanskrisen letter? Vil produktionen i Danmark være flaget helt ud?
Alt tyder på, at Danmark på lidt længere sigt er på vej mod en eksport-krise. Desuden forudser mange speditører også, at vi også skal igennem en kapacitets-krise. Ifølge speditionsbranchen er er risiko for en situation med for få biler, skibe og fly til at møde den aktuelle stigning i efterspørgselen.

Spørgsmålene presser sig på, og på speditørernes årsdag vil man blive klogere. Der kommer oplæg fra tre eksportspecialister, nemlig eksportøkonomen Niels Rønholt fra Jyske Bank; udviklingsdirektør Kasper Eis fra brancheforeningen Dansk Mode og Tekstil; Oliver Johansen, chef for Global Manufacturing i Coloplast.

Panel-diskussion

Den efterfølgende diskussion foregår mellem et panel af speditørkolleger. Den vil bestå af:

* Jens Hansen, Otto Hansen & Co.,

* Lars Winther Sørensen, J. Lauritzens Eftf.,

* Jesper Nielsen, DHL Global Forwarding og

* Ove Søltoft, JN Spedition.

De deltagende medlemmer på mødet vil naturligvis også kunne deltage i debatten. Undervejs måles deltagernes holdninger med et interaktivt afstemningssystem.

Se hele programmet

Se hele programmet på speditørernes hjemmeside. Følg dette link:

http://www.sped.dk/Generalforsamling/das...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093