23948sdkhjf

Syv Scania-medarbejdere hædret

Mange dygtige medarbejdere har sørget for, at Scania-organisationen klarede sig bedre gennem "katastrofe-året" end de fleste konkurrenter, og det førte forleden til, at syv af medarbejderne blev hædret med "Det Gyldne Rat".
Scania-organisationen hædrer hvert år et antal medarbejdere med "Det Gyldne Rat" for at have ydet en ekstraordinær indsats i det forgangne år for at fastholde og udbygge Scanias førende position på det danske marked. De syv modtagere af "Det Gyldne Rat" for 2009 er:

Mekaniker Michael Pedersen, Scania Biler i Holbæk

Kontorassistent Christa Jepsen, Scania Biler i Erritsø

Salgskonsulent Jan Thomsen, Scania Biler i Silkeborg

Servicechef Michael Rasmussen, Nyscan i København

Afdelingschef Søren Kristiansen, Scania Biler i Esbjerg

Salgskonsulent Dan Schroeder, Scania Danmark i Silkeborg

Opbygningskoordinator Bjarne Pedersen, Im. Stiholt i Aalborg

En særlig indsats

Ved overrækkelsen af Scanias hædersbevisning kom Scania Danmarks adm. direktør Jørgen Damkjær ind på medarbejdernes vigtige rolle i Scania-organisationen:

- 2009 krævede virkelig en særlig indsats. Aldrig tidligere har branchen været ramt af en så voldsom tilbagegang – i hvert fald på salg af nye og brugte lastbiler. Også eftermarkedet har lidt hårdt under eftervirkningerne af den såkaldte finanskrise, mens bus-aktiviteterne er sluppet med knap så mange skrammer.

- Nu ser det faktisk ud til, at det værste er ved at være overstået. Derfor er det skønt at stå her i dag for at påskønne indsatsen fra nogle af de medarbejdere, som har været med til at vende udviklingen, sagde han.

- I har været med til at sikre, at Scania-organisationen stadig er den bedste lastbil- og bus-organisation i Danmark, fastslog Jørgen Damkjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078