23948sdkhjf

Flere solgte vinterdæk til lastbiler

Selvom det samlede marked for salg af vinterdæk til tunge køretøjer gik tilbage henover vinteren for branchen generelt, har Continental har solgt flere vinterdæk til lastbiler.
Continental Dæk Danmark kan konstatere, at deres vintersalg steg 10 procent.

- Vinteren har været overordentlig hård, og mange vognmænd måtte købe nye vinterdæk til deres lastbiler, for at de overhovedet kunne komme frem, siger adm. direktør hos Continental Dæk Danmark, Georg Nielsen.

- Det er nok den økonomiske krise, som sandsynligvis har lagt en dæmper på den samlede efterspørgsel.

Forhandlerne af vinterdæk til lastbiler landet over kunne ellers ikke have ønsket sig bedre vejrmæssige betingelser for et forrygende dæksalg. I tre måneder - fra december 2009 til marts 2010 - var der mere eller mindre konstant frost og sne. Langt de fleste steder i landet var vintervejret og sneen så massiv, at det stort set var umuligt for lastbiler og busser at komme frem uden vinterdæk.

Det affødte et naturligt behov hos mange vognmænd for at købe nye vinterdæk, så deres lastbiler kunne hente og bringe kundernes bestillinger som aftalt. Samme behov havde busserne, så de kunne bringe passagererne sikkert ud og hjem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094