23948sdkhjf

Nyt transportfirma sat på de rigtige it-skinner

BoxLink i Århus har fået en fremtidssikret og branchespecifik it-løsning til alle virksomhedens processer - uden at likviditeten er belastet nævneværdigt
For et nystartet transportfirma er det altafgørende at have den helt rigtige og fremtidssikrede it-løsning allerede fra dag ét. Og helst uden at der skal foretages en kæmpe investering, som belaster likviditeten i opstartsfasen.

En sådan "drømmestart" har den nye containeroperatør i Århus, BoxLink, netop fået. Transportfirmaet har på ren lejebasis fået implementeret en 100 procent branchespecifik og kundetilpasset løsning af it-firmaet Adacta A/S i Roskilde. Alle BoxLinks processer fra rapportering over økonomi til salg, disponering og planlægning styres fra ét integreret og brugervenligt system, der tilmed er fremtidssikret, idet det er fuldt fleksibelt fra én til over 100 brugere. Systemet fungerer via internettet og tilbydes på lejebasis, hvor man blot hver måned betaler efter antallet af brugere.

BoxLink er stiftet som et samarbejde mellem de tre kendte og erfarne vognmænd - Ole Larsen, Gert Jakobsen og Niels Juel Nielsen - og der startes op med indenrigstransport med containere primært til og fra Århus Havn samt til og fra Fredericia, Esbjerg og Ålborg. Selskabet har til huse i Hornslet ved Århus og ledes af direktør Niels Juel Nielsen.

Adacta er en virksomhed, der har specialiseret sig 100 procent i it-løsninger til transportsektoren. Virksomhedens konsulenter og supportmedarbejdere har alle en fortid fra transportbranchen - enten som disponenter eller på økonomisiden - og har derfor et indgående kendskab til dagligdagens udfordringer i en typisk transportvirksomhed.

De mange års erfaring og forretningsforståelse med transport og logistik sikrer, at Adacta kan tilbyde en individuel tilpasset løsning, der er baseret på en standard Microsoft-software - Microsoft Dynamics NAV. En løsning, der giver bedre overblik, bedre kundeservice, bedre ressourceudnyttelse og en lettere integration med andre systemer. Det resulterer alt sammen i en mere effektiv styring af forretningen og dermed også et hurtigere afkast på investeringen.

Adactas løsning dækker alle de behov, som et moderne transportfirma har, og det kræver ikke de store tilretninger. I tilfældet med BoxLink tog det således blot Adacta fire uger at implementere den komplette løsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085