23948sdkhjf

Vil levere om natten

Region Syddanmark vil have gang i et forsøg med natdistribution i byerne.
I Region Syddanmark har vognmænd, fagforeninger og erhvervslivet også taget imod forslaget om natdistribution med blandede følelser. På den ene side synes man, at forslaget har mange muligheder. På den anden side bryder ingen sig om at gennemtvinge et forslag, der tvinger folk til at arbejde om natten.

- Derfor skal politikerne på banen, mener Jan Sørensen fra Erhvervenes Hus i Aabenraa, som er med til at lancere ideen.

- Vi er især interesseret i at se nærmere på det forsøg, som kører i Holland. Her har vognmandsforeningerne, erhvervslivet og myndighederne været fælles om at sætte nogle rammer op for natdistribution.

- Man har blandt andet udviklet nogle rullemåtter, som man kan lægge ud over brostenene, når man afleverer varer midt inde i bycentrene. Ingen ønsker at larme mere end højst nødvendigt og ødelægge folks nattesøvn.

Vil ikke genere

- En anden mulighed, der overvejes, er at starte forsøget med natdistribution til erhvervs- og industriområderne. På den måde er det muligt at undgå at genere borgere i midtbyerne midt om natten.

I øvrigt kan man høre mere om natdistribution, når Padborg Udviklings Center holder generalforsamling onsdag den 21. april på Bov Kro. Her vil ideens ophavsmand, direktør Mogens Therkelsen, HPT, præsentere sit oplæg til distribution om natten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082