23948sdkhjf

Brdr. Platz skal forhandle DOLL

Den store sydtyske producent af blokvogne og tømmertransportere DOLL Fahrzeugbau i Oppenau har gjort Brdr. Platz i Haderslev til forhandler af det samlede program.
DOLL er kendt for produkter af meget høj kvalitet, og ud over deres velkendte blokvogne til alle former for specialtransport, er de verdens største producent af tømmertransportere.

- DOLL står i Danmark stærkt på markedet for blokvogne til transport af vindmøller, fortæller Jens Erik Platz.

- De har også et stort ønske om at få en større del af markedet for tømmertransportere og blokvogne til anden form for specialtransport end vindmøller. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi vil sammen med Lars Schødt, som hidtil har været ene om at repræsentere DOLL i Danmark, tilføre salget den ekstra kapacitet, som er nødvendig for at nå ud med hele det brede program til de danske vognmænd.

30 års erfaring

Brdr. Platz har mere end 30 års erfaring i betjening af de danske vognmænd, og i forbindelse med firmaets nye karrosseriværksted, har DOLL fået en forhandler, der kan udføre kundespecifikke tilpasninger på trailere og påhængsvogne.

- Vi ser frem til samarbejdet med DOLL og Lars Schødt, siger Jens Erik Platz.

- Med deres produkter indenfor blokvogne og tømmertransporter har vi sammen med vore mangeårige leverandører fra Renders og M&V skabt en produktpallette hos Brdr. Platz, der dækker alle former for transportmateriel til det danske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063