23948sdkhjf

Effer styrker netværket

Det italienske kranmærke indgår samarbejdsaftale med Scania Biler og bliver nu serviceret ti steder i Danmark.
De mange danske Effer-krankunder kan nu se frem til et udbygget og forbedret servicenetværk.

Effer Krancenter indgår i Scania Bilers brede One Stop Shopping-koncept, og de nye kranværksteder er placeret på Scania-anlæggene i Randers, Viborg, Silkeborg, Århus, Vejle, Hammelev, Esbjerg, Odense, Sorø og Ishøj.

Desuden har krancentret uddannet 18 nye teknikere, som er klar til at servicere og reparere kraner og andet hydraulisk udstyr på Effers 10 kranværksteder i Danmark.

Ingeniører fra Italien

- Vi har haft besøg af to serviceingeniører fra Italien. De har stået for en grundig uddannelse af vores nye teknikere, siger salgschef Per Foldager fra Effer Krancenter i Silkeborg.

- De nye kranteknikere har gennemgået intensiv træning i vores hydrauliske og elektriske systemer, og de er blevet undervist i fejlfinding og diagnose med avancerede elektroniske diagnoseprogrammer, fortæller Per Foldager.

Effer Krancenter i Silkeborg, der fortsætter som hovedlager og -værksted, vil sammen med de ni nye kranværksteder udgøre det samlede servicenetværk i Danmark. Ved særligt krævende og komplicerede opgaver kan de nye kranværksteder også hente support og gode råd fra specialisterne i Silkeborg, som har mange års erfaring med opbygning, servicering og reparation af Effer-kraner.

Udbygget reservedele

Ud over at styrke medarbejdernes kompetencer har Scania Biler også udbygget reservedelsforsyningen.

De nye kranværksteder er lagerførende i de mest efterspurgte reservedele og servicekit til Effer-kraner.

De decentrale lagre vil løbende blive udbygget i takt med efterspørgslen. Samtidig råder kranværkstederne over det nødvendige specialværktøj til at udføre de komplicerede serviceopgaver.

Nu også små kraner

- På det danske marked har Effer i mange år især været kendt for store kraner, men produktprogrammet dækker faktisk hele området fra 2 til 300 t/m.

De mindre kraner har ikke været så udbredte i Danmark, fordi servicenetværket tidligere ikke var fintmasket nok. Med de i alt 10 servicepunkter er der nu lavet radikalt om på dette, så ingen kunder længere skal køre langt for at komme til et af vores kranværksteder, fastslår Per Foldager, der bebuder en styrket salgsindsats for de mindre EFFER-kraner fremover.

Jubilæum i Danmark

Effer kranproduktion startede i 1965 og kan dermed fejre 45-års jubilæum i år. Effer har altid lyttet til kundernes ønsker og behov, og takket være efterspørgslen på effektive og stærke produkter fra bl.a. innovative og dygtige danske vognmænd har det danske marked stor betydning for udviklingen af Effers produktprogram.

For to år siden introducerede Effer sin 1355-kran, der er kendetegnet ved, at de forreste støtteben skydes skråt fremad.

Dermed sikres stabile løft hele vejen rundt - også hen over lastbilens førerhus - uden brug af et ofte dyrt og tungt frontstøtteben.

- Vi har dog flere produktnyheder på vej, siger Peter Foldager.

- På Bauma-messen i München sidst i april præsenterer vi en ny 25 t/m kran, der har drejekrans i stil med de større kraner og dermed kontinuerligt drej.

- Vi har allerede opbygget en demo-lastbil med en af de nye kranerkunder kan prøvekøre, slutter Per Foldager.

Effer Krancenter markedsfører Liv skov- og skrotkraner i Danmark. De leveres med kapacitet fra 6 til 25 t/m.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078