23948sdkhjf

Gratis lejetrailer fra TIP

Udlejningsfirmaet TIP Trailers værksteder vil også reparere kundernes egne trailere. Man tilbyder en gratis erstatningstrailer i reparationsperioden.
TIP Trailer Services, der er mest kendt for sin trailerudlejning, har siden 2008 også drevet egne værksteder i Tilst, Taastrup, Taulov og Padborg. Her tilbydes trailerreparation og vedligeholdelsesservice til både de eksisterende lejekunder og til nye kunder, der kommer ind med egne og fremmede trailere.

For at øge aktiviteten på værkstederne yderligere, har TIP Trailer indført et nyt koncept, som gør det nemmere for kunder at indlevere udstyr til service og reparation. Når man afleverer egne trailere til service eller reparation på et af TIP Trailers værksteder, bliver man tilbudt en erstatningstrailer uden beregning, mens traileren bliver gjort.

Store forventninger til værksteder

- Vi har store forventninger til vores værksteder og den nye service, siger salgschef Claus Chouhan fra TIP Trailer.

- Værkstederne er blevet kraftigt opgraderet siden opstarten, og vi regner med, at eksisterende og nye kunder vil gøre brug af vores nye service. Hvis der er brug for erstatningstraileren i længere tid, bliver dette tilbudt til en meget favorabel pris.

I øvrigt kan Claus Chouhan fortælle, at kvaliteten er i højsædet på TIP Trailers værksteder, der har ABS- og EBS-uddannede folk i udstyr fra Haldex, Wabco og Knorr.

- Desuden er vores værksteder medlem af Bridgestone Truckpoint-netværket og BPW servicepartner.

TIP's værksteder udfører også service, syn, reparation af bremser, undervogn og overbygning, samt montering og reparation af lift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079