23948sdkhjf

FDE styrker sin produktudvikling

Med en afdeling for produktudvikling styrker og udbygger FDE sin position som alsidig servicepartner til transportbranchen.
FDE har gennem de sidste 25 år været leverandør af en efterhånden bred vifte af serviceydelser til primært transportbranchen - ikke blot i Danmark men også i udlandet. Kundekredsen tæller i dag 15.000 kunder – heraf 12.000 kunder i udlandet.

Det solide fodfæste som servicepartner til transportbranchen er blandt andet et udslag af, at det gennem årene via tæt dialog med kunderne er lykkedes FDE at etablere og udbyde produkter målrettet de behov, transportvirksomhederne har.

For at fastholde og udbygge den position har FDE derfor valgt at oprette en ny afdeling for produktudvikling.

- Vi ønsker også fremadrettet at være det oplagte valg som serviceleverandør til transportbranchen, fastslår Allan Thomsen, der er udpeget til at stå i spidsen for den nye afdeling.

–"Derfor er det vigtigt for os målrettet at styrke produktudviklingen både i forhold til nye services, men også i forhold til vores eksisterende servicepallette, understreger Allan Thomsen.

Den nyudnævnte produktudviklingschef kommer fra en stilling som afdelingsleder for FDE’s Servicecentre og som konsulent i FDE’s Forsikringsservice og har desuden en erhvervsmæssig baggrund i transportbranchen som kørselsleder og disponent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08