23948sdkhjf

Apropos image

I tidens løb har lastbilbrachen medvirket til adskillige forsøg på at forbedre chaufførernes "plettede" image.
Af Per Fischer

Det seneste bidrag fra interesseorganisationerne er en imagekampagne, som blandt andet består af en reklamefilm i slutningen af augst.

I en brochure fra ITD og FDE fremgår det, at formålet med kampagnen er at give den danske befolkning bedre indsigt i lastbiltransporten og dens betydning for samfundet.

Lastbilbranchen bliver sædvanligvis kun koblet sammen med negative ting, og når de negative ting fylder for meget i folks bevidsthed, glemmer den almindelige dansker at tænke på, at lastbilen og lastbilchaufføren er grunden til at han/hun kan fyld kurven i supermarkedet.

Det er værd at fastslå, at det plettede ry kun skyldes et fåtal af chaufførers manglende evne eller vilje til at opføre sig ordentligt.

Det gælder ikke kun, når hjulene ruler, men også når chaufføren skal parkere sin lastbil.

Fra den front oplevede jeg fornyeligt en groft eksempel, der kun kan give den pågældende chauffør minuspoint på imagesskalaen.

Vedkommende havde helt hensynsløst og uden respekt for andre menneskers fremkommelighed parkeret en 6x2 trækker på fortovet i et beboelseskvarter mindre end en kilometer fra en tilladt og godkendt lastbilparkering.

Udover at genere fodgængere med en decideret ulovlig fortovsparkering efterlod han også et visitkort i form at et par knækkede fliser.

Tak for det og tak for at du med denne gerning har bidraget til at en del personer på Sognegårds Alle i Hvidovre har fået styrket deres i forvejen dårlige indtryk af et forhåbentligt enkeltstående tilfælde af en selvisk og i øvrigt ulovlig parkering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062