23948sdkhjf

To premierer på Vestfyn

N.C. Nielsen viste en ny City Truck og Terbergs seneste traminaltraktor for første gang i Danmark.
Firma N.C. Nielsen med hovedsæde i Balling, der blandt andet kendt som importør af Linde gaffeltrucks og el-drevne palleløftere samt Terberg terminaltraktorer, havde to Danmarkspremierer med på transportudstillingen Vestfyn Trækker.

Den ene nyhed var City Truck, som er en el-dreven palleløfter, der er specielt udviklet til håndtering af pallegods op over kantstene, på ujævne overflader og andre bymæssige forhindringer.

Selv om palleløfteren ser lidt klejn ud, skal ingen lade sig forlede til den tro, at den er klejn. Det er den ikke. Den har en løftekapacietet på et halvt ton.

At den samtidig er utrolig let at håndtere og monteret med tandem gaffelhjul, en trækmotor, som nemt klarer en tophastighed på seks kilometer i timen, kan kun betragtes som ekstra fordele.

Derudover viste firmaet en ny serie af de hollandske Terberg terminaltraktorer. Serien omfatter ikke mindre end tre modeller, nemlig RT 223, RT 283 og RT 323.

De to førstnævnte erstatter de nu forhenværende og velkendte modeller RT 222 og RT 282.

Udover de sædvanlige akselkonfigurationer 4x2 og 4x4 er de nye RT-maskiner monteret med nye større og mere moderne førerhuse, der er blevet optimalt tilgodeset på de sikkerhedsmæssige områder.

Alt afhængig af model kan terminaltraktorerne leveres med førerhuse, som kan vendes 190 grader, hvilket giver føreren optimalt udsyn ved tilkobling og bakning med trailer.

Chassiset er også nyt, og eksempelvis mere robust end forgængerne og med bedre adgang til service-punkterne.

Den nye serie fra hollandske Terberg repræsenterer virksomhedens femte generation terminaltraktorer siden den spæde start i 1973.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.486