23948sdkhjf

Skræddersyede Fiat-chassisbiler

Fiat Danmark Professional kan nu levere Ducato-varebiler og lettet lastbiler med skræddersyede opbygninger i flere længder og med totalvægte fra 3500 kg til 5 ton
Af Per Fischer

Så er Fiat ude med gode nyheder til alle Ducato-fans og alle, som ønsker varebiler, der er skræddersyede til ens behov.

De pågældende Ducato nyheder er tilsyneladende en god kombination med en Ducato førerkabine, en Ducato drivline, en specielt udviklet Alko chassisramme og opbygninger fra Roslev Karosserifabrik.

Transportmagasinet har kigget en 3500 kg nedbygget model efter i sømmene og fundet frem til, at den pågældende model udmærker sig på indtil flere måder.

De mest indlysende fordele må siges at være en håndværksmæssig flot udførelse af opbygningen, som primært er udført i lette materialer som aluminium og glasfiber.

Derudover kan man ikke komme udenom, at opbygningen repræsenterer den laveste indlæsningshøjde for varebiler på det danske marked overhovedet! Varerne lastes og losses dels gennem to brede sidehængslede bagdøre, dels gennem en bred sidedør, som også er monteret med sidehængsler.

Med indvendige varerumsmål som 2,20 meter i højden, 2,20 meter i bredden og 4,5 meter i længden, er den pågældende model med cirka 21 kubikmeter stort varerum og 1200 kg nyttelast tilknyttet endnu en fordel: Til trods for sin størrelse kan den kan køre over Storebæltbroen på personbiltakst, som er 220 kroner pr enkelttur!

Som tidligere nævnt kan de nye skræddersyede Fiat Ducato biler leveres til to maksimale vægtgrænser:

• 3500 kg

• 5000 kg.

I første tilfælde med et 2-akslet chassis, mens 5 ton-udgaven kommer på et 3-akslet chassis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094