23948sdkhjf

Ny Stralis fra Iveco

Som opfølgning på succesen med varebilen Eco Daily præsenterer Iveco nu lastbilen Eco Stralis. Hermed udvider Iveco sit udbud af miljøvenlige vare- og lastbiler til også at omfatte virksomhedens flagskib, Iveco Stralis.
Alle Eco Stralis-lastbilens motorer er blevet optimeret for at reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen.

Eco Stralis er en speciel variant af AS, AD og AT versionerne af Stralis udstyret med Cursor 10 motor fra 420 til 460 hk. Motorprogrammet vil inden længe blive udvidet til også at omfatte Cursor 13 motoren på 500 hk.

Motorerne opfylder EEV-normen, der er den strengeste af alle de gældende europæiske normer, og som kortlægger motorens energiforbrug for at holde brændstofforbruget nede.

Lastbilen er desuden udstyret med

* EBS (Electronic Braking System), der tilpasser bremsetrykket til det pågældende køretøjs kørevægt (inklusive vægten af påhængs- eller sættevogn).

* ECO-funktion, som anvender informationerne fra EBS-systemet om lastbilens vægt til at optimere lastbilens præstationer ud fra køretøjets totale vægt.

* Ny-teknologiske dæk, der giver en betydelig reduktion af rullemodstanden. De ny 315/70R22.5 dæk er kombineret med en bagtøjsudveksling på 2.64:1, som giver en ideel udveksling, som optimerer brændstoføkonomien og køreegenskaberne.

* TMPS (Tyre Pressure Monitoring System), der overvåger dæktrykket.

* Frontspoiler og vindhjørner for at optimere den aerodynamiske effekt.

* Blue&Me Fleet, der er en kommunikationsløsning udviklet af Fiat-Microsoft i samarbejde med Qualcomm. Systemet giver flådebestyreren mulighed for at få realtime informationer fra alle køretøjer, der er udstyret med systemet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063