23948sdkhjf

Klar til svensk transportmesse

På onsdag den 25. august 2010 starter årets største transportudstilling i Norden, Lastbil 2010 på Elmia ved Jönköping i Sverige.
Ifølge arrangørerne bliver årets messe mindst lige så stor som i 2008, hvor der kom 42.000 besøgende fra nær og fjern. Det blev en stor indkøbs- og folkefest.

I år er der masser af aktiviteter på messen, blandt andet:

• Udstilling af materiel.

• Konferencer og seminarer.

• Nordic Trophy 2010.

• SM-konkurrencer.

• Konkurrencer for elever fra køretøjsprogrammet.

• Veteranbilsudstilling.

Nordic Trophy

Fra dansk side er der især interesse for Nordic Trophy, som i år fylder 30 år. Det er en konkurrence om at vise de flotteste lastbiler og trailere. I mange år er hovedkonkurrencen om Nordens flotteste lastbil vundet af danske Henrik Guldager.

Publikum stemmer på deres favoritter, men der konkurreres i en mængde sideklasser. En vigtig klasse i konkurrencen er "bedste opbygning", hvor en ekspertjury udpeger vinderen.

Nordic Trophy afgøres lørdag den 28. august.

Danske udstillere og besøgende

Der er flere danske leverandører, der udstiller på Lastbil 2010. Se listen på messens hjemmeside - www.elmia.se - eller følg dette link.

http://www.elmia.se/sv/lastbil/For-massb...

Messen har traditionelt altid mange danske besøgende. Det skyldes blandt andet, at der fra København ikke er mere end 3-4 timers kørsel til messeområdet. Fra Göteborg-færgen er der under 2 timers kørsel.

Entre: 140 svenske kr. pr. voksen pr. dag - hvis man ikke har fået en fribillet af en af udstillerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08