23948sdkhjf

Logistikken bag de danske VM-fodboldspillere er på plads

Alt, hvad det danske fodboldlandshold har brug for under slutrunden, transporter Schenker til Sydafrika. DBU har udpeget Schenker til sin logistikpartner i forbindelse med fodbold-VM.
Alt til VM

Varetransport og -logistik for det danske landshold står Schenker for, når fodbold-VM 2010 skydes i gang på fredag den 11. juni.

Ud over de mange ting til fodboldspillerne har Schenker sørget for, at også tv-udstyret er på plads, så de danske tv-transmissioner kan gå i luften, når lands-holdet den 14. juni kl. 13.30 spiller sin første kamp mod Holland i Johannesburg.

De første forsendelser indeholdende alt fra trøjer og bolde til halspastiller, dvd’er og læsestof afgik med skib i april med kurs mod træningslejren i Sydafrika. Efter at den endelige landsholdsudtagelse ultimo maj blev offentliggjort, gik anden bølge af transporter med udstyr og fornødenheder via luftfragt til Sydafrika.

- Vi har været gennem en grundig udvælgelsesprocedure for at finde den mest egnede logistikpartner, siger Simon Rasmussen fra DBU.

- Schenker tilbud og netværk var det mest interessante, så vi har trygt overladt transportlogistikken til dem. Schenker har med sine mange afdelinger i Danmark og Sydafrika den optimale forudsætning for en gnidningsfri logistik under dette fodbold-VM.

Aalborg får enderne til at mødes

Det er Schenkers projektafdeling i Aalborg, der får de mange ender til at mødes, og som varetager den løbende kontakt til DBU og Schenker-teamet i Sydafrika.

- Vi er stolte over den tillidserklæring, der ligger i, at DBU har valgt os som partner til denne store begivenhed, siger Finn Petersen, der er department manager for Schenkers projekt- og specialtransporter.

- Det afgørende er jo, at alt er på plads til rette tid. Derfor har vi sendt vores egen container og udstyret den med en avanceret GPS-sender, således at vi hele tiden har styr på, hvor containeren befinder sig under transporten til Sydafrika.

- I kraft af GPS-senderen kan vi også løbende følge temperaturen indvendigt i containeren og konstatere, om den har været åbnet undervejs. Ydermere bruger vi vores container som lagerplads under VM, så DBU ikke skal ud og leje ekstra lagerplads i Sydafrika.

- Sidst, men ikke mindst, har vi allerede returlogistikken på plads – men det bliver forhåbentlig først aktuelt efter finalen den 11. juli, afslutter Finn Petersen.

DB Schenker Sportsevents har på verdensplan mange års erfaring med store sportsevents og har flere gange været officiel logistikpartner ved de Olympiske Lege og bl.a. FIFA World Cup i Tyskland i 2006 og senest UEFA Euro i Østrig/Schweiz i 2008.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08