23948sdkhjf

Freja fylder 25

Stor reception den 6. maj i alle Frejas afdelinger i Danmark, Norge og Sverige.
Siden grundlæggelsen i Skive i 1985 har Freja udviklet sig til en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder, som dagligt tilbyder skræddersyede transportløsninger i hele Europa.

Kvalitet, ærlighed, troværdighed og fleksibilitet er de værdier, virksomheden altid har haft rod i - lige siden dengang stifterne Jørgen Hansen og Frede Alstrup bare rådede over 10 lastbiler og et lejet kontorlokale på Viborgvej 52, og måtte arbejde alle ugens dage som speditører i dagtimerne og bogholdere om aftenen. Kun søndag eftermiddag var fri.

Frejas fundament er fortsat de solide værdier, selvom firmaet nu har forgrenet sig vidt ud i Norden med en gennemsnitlig årlig vækst på omkring 20 procent.

Medarbejderne i både Danmark, Norge, Sverige og Finland skaber til stadighed grobund for en stigende vækst og sørger for, at Freja fortsat hviler på de værdier, der hjælper til at gøre verden mindre for kunder og samarbejdspartnere.

I anledning af jubilæet inviteres til reception torsdag den 6. maj 2010 hos på alle Frejas kontorer. Det vil sige i Høje-Taastrup, Stilling, Oslo, Helsingborg og Stockholm.

Med hovedkontor i Danmark og afdelinger i Norge, Sverige og Finland er Freja i dag Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomhed. Med udgangspunkt i effektivitet og fleksibilitet tilbydes skræddersyede løsninger på stort set alle forsendelsesudfordringer.

Freja beskæftiger 600 medarbejdere og forventer i 2010 en omsætning på cirka 270 millioner euro. Det svarer til to milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422