23948sdkhjf

Intet kontingent til ATL

Bestyrelsen i ATL giver en hjælpende hånd til medlemmer.
Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik (ATL) har netop afholdt sin årlige generalforsamling på Hotel Vejlefjord.

På generalforsamlingen foreslog - og vedtog - bestyrelsen, at medlemmerne får en økonomisk hjælpende hånd i form af kontingentfrihed i det kommende års tid.

Forslaget indebærer, at kontingentet til ATL, som i øjeblikket er 0,035 procent af den enkelte virksomheds lønsum, suspenderes i perioden fra 1. juli 2010 til 30. juni 2011.

Nyt logo - nye tider

På generalforsamlingen blev også ATL's nye logo præsenteret og taget i brug. Den nye version af ATL signalerer nye tider for transportarbejdsgivere i bevægelse

- Nyt logo ændrer ikke på, at vi fortsat skal kæmpe for de bedst mulige rammevilkår for vores medlemmer på det overenskomstmæssige og det uddannelsesmæssige område, men fremover skal vi også være med til at synliggøre flere af de relevante dagsordener på vores område - bevægelse både med nyt design og handling, sagde formand Anders Fransgaard.

På generalforsamlingen blev den siddende bestyrelse desuden genvalgt, som allerede har konstitueret sig med formand Anders Fransgaard og næstformand Allan Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063