23948sdkhjf

Børnene var vilde med musikken

Danmarks største trafiksikkerhedskampagne, "Trafiksikkerhed i Øjenhøjde", havde sæsonstart på Digtervejsskolen i Næstved den 9. april, og Ramin Golpasand havde premiere på et nyt og kontant trafik-rap-nummer "Venner i trafikken".
"Flot flot flot bare kør' rundt og flash dit hår.

Men la' vær med at sats' på du bli'r mer' end 16 år."

Det var et af budskaberne i Ramin Golpasands rap-nummer "Venner i trafikken" om manglende brug af cykelhjelm. Nummeret havde premiere i dag den 9, april, da DTL og partnerne skød Danmnarks største trafiksikkerhedskampagne i gang - Trafiksikkerhed i Øjenhøjde.

DTL og alle de andre arrangører håber på, at rap-nummeret kan skabe lidt mere opmærksomhed omkring den vigtige trafiksikkerhedsundervisning i lige netop denne aldersgruppe, hvor de gode trafikvaner skal fastholdes.

Musikken og yderligere inspiration til undervisning kan frit downloades på www.trafiksikkerhed.info .

Kampagnen skudt i gang

Næstveds borgmester, Henning Jensen, pointerede at det ikke er let at være chauffør i en lastbil i dag. Det er et fælles ansvar at undgå ulykker i trafikken, og borgmesteren opfordrede børnene til at fortælle deres forældre, hvad de har lært til arrangementet i dag.

Karsten Nonbo, medlem af Folketingets Trafikudvalg, kom til arrangementet på cykel iført trafiksikkerhedsvest. Han understregede vigtigheden af, at trafikanterne er synlige i trafikken og inspirerede derfor børnene til at give deres forældre en trafiksikkerhedsvest i fødselsdagsgave.

Bag kampagnen står DTL, Falck, fagforbundet 3F, Danske Fragtmænd, Volvo Lastvogne, olieselskabet OK og Børneulykkesfonden. Det er 8. år i træk, at kampagnen holdes. I løbet af de næste to måneder skal skolebørn i Vestsjælland og på Fyn have undervisning i at færdes sikkert i trafikken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078