23948sdkhjf

Danske Fragtmænd overtager Viktor Sørensen

I forbindelse med den opkøbsproces, der i øjeblikket sker inden for systemet Danske Fragtmænd, har Danske Fragtmænd Transport med virkning fra den 1. juni 2010 købt landets største fragtrute, Viktor Sørensen
Viktor Sørensen sidder på fragttransporten mellem mange af landets største byer og er p.t. også ved at opbygge en større flåde (35) af kranbiler som fra medio juni skal betjene Sanistål-kørslen i det meste af Jylland.

Viktor Sørensen har de sidste 17 år været ledet af Jørn Grove, der sammen med Alex Bo Pedersen og Verner Levin hidtil har haft ejerskabet af selskabet.

- Det har været en spændende periode, hvor vi har mere end tidoblet vor omsætning og skabt en dynamisk og veldrevet virksomhed takket være ikke mindst de mange dygtige medarbejdere, udtaler Jørn Grove.

Glade for de nye ejere

- Jeg og mine medejere er oppe i årene, og et generationsskifte har de sidste par år været et tema. Derfor er vi glade for, at vore mange fragtmandskollegaer nu via Danske Fragtmænd Transport bliver de nye ejere.

- Vi er overbeviste om, at med den stærke lederorganisation, der findes i Viktor Sørensen med Kenneth Veng Jespersen som styrmand, vil organisationen helt sikkert få en afgørende rolle at spille i hele den igangværende strukturtilpasningsproces.

- Og med Danske Fragtmænd-systemet som nye ejere vil den igangværende stærke ekspansion på såvel kran- og som møbeltransport kunne blive yderligere intensiveret. Derfor vil det nye ejerskab afgjort blive en win-win situation for alle involverede parter, slutter fratrædende direktør Jørn Grove.

Viktor Sørensen har hovedkontor i Logistikparken - transportcentret ved Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079