23948sdkhjf

Scania Biler igen vært for Ishøj Truck Show

Forberedelserne er i fuld gang til Ishøj Truck Show, der afvikles den første weekend i september hos Scania Biler i Ishøj ved København.
Lige som sidste år er det Truckerklubben TØF, der står bag arrangementet. Truck-erklubben TØF består af knap 100 chauffører og andre lastbilinteresserede, der har stor erfaring med at arrangere lastbiludstillinger.

Arrangørerne har allerede fået tilmelding fra næsten 200 lastbiler og forventer yderligere et antal tilmeldinger, så der bliver masser af krom, lakeringer, indretninger og opbygninger at se på.

På Ishøj Truck Show deltager også en række leverandører til lastbilbran-chen med udstilling af diverse udstyr og tilbehør til lastbiler samt tjenesteydelser til lastbilbranchen.

Åben for alle

Ishøj Truck Show er dog ikke kun forbeholdt lastbilchauffører og vognmænd men er åbent for alle med lidt diesel i blodet. Blandt de øvrige aktiviteter kan nævnes:

* tivoli for børn og barnlige sjæle,

* kørsel med radiostyrede modellastbiler,

* konkurrencer for de besøgende og

* kåring af de flotteste lastbiler i forskellige klasser.

På udstillingsområdet vil det desuden være muligt at købe mad og drikke til rimelige priser.

Finale i chauffør-konkurrence

Scania-anlægget i Ishøj danner samme weekend også rammen om den danske finale i verdens største chaufførkonkurrence, Scanias "Young European Truck Driver".

Her skal ti dygtige lastbilchauffører dyste i forskellige discipliner som bl.a. lastbilteori, manøvrekørsel og økonomikørsel.

De ti chauffører har kvalifice-ret sig til finalen gennem en række udtagelseskonkurrencer hos de danske Scania-forhandlere i løbet af foråret.

Vinderen af den danske finale går videre til den internationale finale på Scania-fabrikken til oktober, hvor de dygtigste chauffører fra 20 europæiske lande kæmper om æren og en 1. præmie, der består af en fabriksny Scania lastbil til en værdi af kr. 750.000.

Tid, sted og pris

Ishøj Truck Show er åbent lørdag 4/9 kl. 10-18 og søndag 5/9 kl. 10-15. Det koster kun kr. 25,- i entré for voksne, mens børn under 15 år kommer gratis ind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078