23948sdkhjf

International anerkendelse afrunder årets krydstogtsæson

50 anløb flere end i år tegner allerede næste års krydstogtsæson i København, der 6. oktober afrunder denne sæson med rejseindustriens egen pris.
I morgen onsdag den 6. oktober 2010 kl. 12 lægger sæsonens sidste krydstogtskib, Marco Polo, til på Langelinie i København. Sidste anløb bliver derved skib nummer 304, og det markerer, at mere end 530.000 turister har besøgt hovedstaden med et krydstogt, hvilket giver øget omsætning til byens restauranter, hoteller og forretninger.

Næste år er der 361 anmeldte anløb - altså mere end i år - og det anslås, at det vil give byen en meromsætning på over en milliard kroner.

Den store vækst øger presset på Københavns Havn, men her tager man situationen roligt.

- Vi er godt forberedt på de mange nye skibe og løser det stigende antal opgaver sammen med vores samarbejdspartnere, skibsagenter og bureauer, der arrangerer ture rundt i regionen, siger Arnt Møller Pedersen, General Manager, Copenhagen Malmö Port.

- Vi ser også frem til at kunne imødekomme den fortsatte vækst, når vi i 2013 åbner op for vores nye krydstogtfaciliteter i Nordhavnen, der fremover sammen med Langelinie vil blive de foretrukne anløbssteder, fortsætter Arnt Møller Pedersen.

International anerkendelse

Som en værdig afrunding på sæson 2010 er København netop blevet tildelt World Travel Award. Både i kategorierne 'Europas bedste destination' og 'Europas bedste havn' løb København af med sejren.

- Det er en anerkendelse af det store samarbejde, vi har i Cruise Copenhagen Networks.

Cruise Copenhagen Network blev dannet i 1992 med det formål at markedsføre København som krydstogtdestination og sikre, at gæsterne får en god oplevelse, når de kommer til København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078