23948sdkhjf

Dansk luftfart skal på dagsordenen

Transport Økonomisk Forening (TØF) tager nu initiativ til en konference, der skal få luftfarten op i de højere luftlag, når det gælder den transportpolitiske dagsorden.
- Groft sagt handler det om, hvordan Danmark undgår at blive et udkantsområde i Europa, sioger Michael Svane, der er formand for TØF.

- Det er ikke nok at bevare vores position i den globaliserede verden. Vi skal også udvikle vores position. Vi vil ikke sidde på "monkey class", som han udtrykker det.

- Luftfarten, både indenrigs og udenrigstrafikken, har meget at byde på. Det skal ind i bevidstheden og op på dagsordenen. Luftfarten skal med som en del af det samlede transportsystem.

Luffart og samfundet

TØF-konferencen vil belyse udviklingstendenserne inden for dansk og international luftfart, og hvordan de spiller sammen med den samfundsøkonomiske udvikling. Deltagere på konferencen vil også kunne høre om de politiske visioner og muligheder, som luftfarten kan tilbyde.

Endelig vil der være fokus på, hvordan luftfarten selv arbejder, og hvordan øget samarbejde med andre transportformer kan virkeliggøres.

- Det drejer sig om at skabe tilgængelighed til glæde for turisme og erhverv og den økonomiske udvikling i Danmark, siger Michael Svane.

Tid og sted

Konferencen finder sted tirsdag den 7. september 2010 kl. 10.00 - 16.00 på Hotel Sankt Petri, Krystalgade 22, 1172 København K.

Læs mere om konferencen på TØF's hjemmeside - www.toef.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094