23948sdkhjf

Danske Speditører: Fire fremragende ministre

Hans Christian Schmidt som transportminister, Brian Mikkelsen som erhvervs- og økonomiminister, Lars Barfoed som justitsminister og Charlotte Sahl-Madsen som forskningsminister.
Det er et team, som giver forhåbning om fremtidige gode rammevilkår for speditionsbranchen og for hele logistiksektoren.

Sådan siger Martin Aabak, direktør i Danske Speditører.

- En liberal transportminister er et stærkt kort, når der skal tales om den nødvendige liberalisering i EU-kredsen, siger Martin Aabak.

- Hans-Christian Schmidt vil med sin baggrund givetvis også have opmærksomheden henledt på den videnøkonomi, som er forbundet med logistiksektoren. Der er brug for opkvalificering over hele linjen.

Der, hvor transportministerens område slutter, er Charlotte Sahl-Madsen et spændende valg som forskningsminister. Med hendes stærke erhvervsbaggrund i visionære virksomheder som Danfoss og LEGO forventer jeg, at hun vil sætte sit præg på forskningen i retning af at opdyrke de styrkepositioner, som Danmark har, herunder transport, logistik og supply chain management, siger Martin Aabak.

Sikker hånd

Erhvervs- og økonomiministeriet er speditionsbranchens ressortministerium og centralt placeret for udviklingen og administrationen af strategisk rammer for erhvervsudøvelsen. Brian Mikkelsen er en sikker hånd på posten.

Endelig glæder Martin Aabak sig over, at Lars Barfoed fortsætter i et ministerium, hvor han kan drage fordel af sit fremragende kendskab til logistiksektoren.

- Justitsministeren er som øverste chef for politiet en nøgleperson, når det gælder rimelig håndhævelse af de talrige forskrifter, som gælder for transportområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078