23948sdkhjf

Natdistribution uden støjgener

For at muliggøre varedistribution i byområder aften og tidlig morgen lancerer Container Centralen (CC) nu et nyt udvalg af støjsvage transportenheder kaldet CC Low Noise.
Serien omfatter en rullende halvpalle, en blomstercontainer og et tosidet rullebur, der er ideelt til plukning og pakning.

De nye produkter er ved at blive certificeret efter den hollandske PIEK-standard for støjsvag teknologi. Standarden kræver, at det maksimale støjniveau ikke overstiger 60 dB og dermed opfylder FN's og WHO's retningslinier for natdistribution - Night Guidelines for Europe.

Container Centralen bliver således den første virksomhed på verdensplan, som opnår en PIEK-certificering i kategorien "goods carts" - rullende transportenheder.

Letvægtsmateriale

- Vi har udviklet en serie rullende enheder, der opfylder markedets behov på en måde, ingen andre produkter på markedet kan gøre, forklarer Charles Willemsen, CSO Retail, der er et datterselskab i CC-koncernen.

- Ud over at være stabile produkter af høj kvalitet er de fremstillet i letvægtsmateriale, de har et lavt støjniveau, og de er optimeret til automatiseret håndtering. Det betyder, at produkterne opfylder de internationale anbefalinger og lovmæssige krav så vel som specifikke behov på markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062